search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Μ. Φύσσα: Είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό

19.09.2016 10:12
Μ. Φύσσα: Είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό - Media

 

«Στις 17 θυμάμαι τον Παύλο μου να είμαστε στο σπίτι. Φεύγουν να πιουν καφέ με τα παιδιά και θα βλέπανε στη συνέχεια την μπάλα. Δε θα τον έβλεπα το βράδυ, του είπα να περάσεις καλά και θα τον έβλεπα το πρωί με τον καφέ.
Ούτε στα πιο φρικτά μου όνειρα δε φανταζόμουν ότι θα ζούσα τέτοιο βράδυ», δήλωσε για το βράδυ της δολοφονίας του γιού της Παύλου, η μητέρα του Μάγδα Φύσσα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84

«Μαχαίρωσαν τον Παύλο στην Τσαλδάρη, έτσι ειδοποιήθηκε ο πατέρας του. Είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό, περιμένεις πότε θα ξυπνήσεις αλλά δεν ξυπνάς. Αυτό που έλεγα μέσα μου ήταν «ας είναι στην εντατική, να τον βρω ζωντανό». Είναι αυτή η ρημάδα η ελπίδα, που περιμένεις και λες ότι κάτι θα γίνει».

Συνεχίζοντας την συγκλονιστική της αφήγηση για το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου, η κυρία Φύσσα δήλωσε «στο νοσοκομείο όταν έφτασα, κανείς δεν μου έλεγε τίποτα. Ποιός θα τολμούσε να το ξεστομίσει. Μια ψυχολόγος που ήταν εκεί έκλαιγε, κάποια στιγμή ένας γιατρός μου είπε ότι ο Παύλος δεν ήταν ζωντανός.

«Μαχαιρώθηκε στην καρδιά», μου είπε, «Ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας και πιάστηκε , το έκανε η Χρυσή Αυγή. Ηταν τρείς τα ξημερώματα. Δεν θυμάμαι να αισθάνθηκα τίποτε για το δολοφόνο του παιδιού μου, σκεφτόμουν πως θα ζήσω χωρίς τον Παύλο».

Αναφερόμενη στο δολοφόνο του γιού της, Γιώργο Ρουπακιά, η κυρία Φύσσα αναρωτήθηκε: «Πόση άνεση είχε μέσα στο αστυνομικό τμήμα ο Ρουπακιάς; Στην κατάθεσή του είχε πεί ότι τον άφησαν να μπεί στον τρίτο όροφο του αστυνομικού τμήματος χωρίς συνοδεία. Τι είχε στο μυαλό του; Τι του είχαν τάξει; Όλα άρχισαν να ξετυλίγονται όταν πήγαν στη Γ.Α.Δ.Α», ενώ για τη διαρκή παρουσία της στη δίκη όλο αυτό το διάστημα, ξεκαθάρισε ότι η ίδια θεωρεί πως η δίκη δεν τελείωσε επειδή τελείωσε η εξέταση των μαρτύρων κατηγορητηρίου για τη δολοφονία του Παύλου.

«Δικάζεται η Χρυσή Αυγή. Αφορά όλους μας και όλα, δε θα ήμασταν μόνο εκεί για τη δολοφονία αλλά και για τα υπόλοιπα αδικήματα και συμπαράσταση στους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:30