search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Ανθρωπόμορφο κτήνος βίαζε επί έξι χρόνια την κορούλα του πιο στενού του φίλου

19.09.2016 17:02
Χριστίνα Παππά: Ο πατέρας του γιου μου δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για εκείνον (Video) - Media

Ζούσε καθημερινά τον ίδιο εφιάλτη τα επτά τελευταία χρόνια στα χέρια ενός ανθρωπόμορφου κτήνους, που προσποιούταν στους γονείς του μικρού κοριτσιού τον φίλο και… προστάτη, για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις  πάνω σε μια αθώα παιδική ψυχή.

 

Σοκ έχει προκαλέσει στα Καλύβια η δράση ενός 55χρονου, κατά τα άλλα υπεράνω υποψίας, κατοίκου της πόλης των Μεσογείων, ο οποίος από το 2010 έως και το περασμένο Σάββατο βίαζε την κόρη του καλύτερου του φίλου, από την ηλικία των επτά χρονών.

Το «κουβάρι» αυτής της σύγχρονης τραγωδίας που εξελισσόταν εν κρυπτώ από τους γονείς του παιδιού, αφού ο ασυνείδητος σάτυρος δεν παρέλειπε άλλοτε να το καλοπιάνει με διάφορα θελήματα και άλλοτε απειλώντας το ότι θα κάνει κακό τόσο στο ίδιο το παιδί όσο και τους γονείς του», σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. άρχισε να «ξετυλίγεται» από τα μέσα του περασμένου Ιουλίου όταν το 13χρονο σήμερα κορίτσι περνούσε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, μαζί με τους γονείς του.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί άκουγαν το κοριτσάκι να εξιστορεί τον εφιάλτη του, στο σπίτι  όπου έζησε τις χειρότερες στιγμές της μικρής ζωούλας του, από τον άνθρωπο ο οποίος υποτίθεται το πρόσεχε όταν οι γονείς της μικρής έλειπαν στις δουλειές τους. Του είχαν άλλωστε απόλυτη εμπιστοσύνη, χάρη στην πολύχρονη φιλία που τους συνέδεε… Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο  ασυνείδητος άνδρας. Την εμπιστοσύνη των γονιών και το φόβο του μικρού κοριτσιού.

Όπως φέρεται να κατέθεσε το παιδί στους αστυνομικούς της Δίωξης Ανηλίκων, παρουσία και της μητέρας του,  η οποία ήταν και η πρώτη στην οποία εμπιστεύτηκε η 13χρονη τον εφιάλτη που ζούσε για έξι χρόνια, από την ηλικία των επτά χρονών αναγκαζόταν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του 55χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος δεν περιορίστηκε σε πονηρά χάδια, αλλά δε δίστασε να βιάσει και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ανυπεράσπιστο θύμα του.

Αμέσως μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες του παιδιού την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ξεκινώντας τη διακριτική παρακολούθηση του 55χρονου.

Διαπίστωσαν λοιπόν ότι πράγματι ο κατηγορούμενος πήγαινε τακτικά στο σπίτι των γονιών του παιδιού και αναλάμβανε να το «προσέχει», όταν οι πρώτοι έφευγαν για τις δουλειές τους.

Παράλληλα είχαν φροντίσει  σε συνεργασία με τους γονείς της 13χρονης να επιβεβαιώσουν τα όσα τους είχε αναφέρει  για τον 55χρονο, αλλά και να διασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια της καθ΄ όλη τη διάρκεια της δίμηνης παρακολούθησης.

Ο 55χρονος σάτυρος ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό την περασμένη Πέμπτη άρχισε πάλι να απειλεί το κορίτσι και να το εκβιάζει έτσι ώστε εκείνο να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Τότε και οι αστυνομικοί της Δίωξης αποφάσισαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, να επέμβουν.

Έτσι το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του κατηγορουμένου και τον συνέλαβαν, έχοντας στα χέρια του το ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος του άσκησε δίωξη για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ΄  εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες o κατηγορούμενος ο οποίος δεν έχει δική του οικογένεια και παιδιά και δηλώνει άνεργος, απέδωσε το άγριο έγκλημά του σ΄ ένα «αρρωστημένο πάθος», που δεν μπορούσε να ελέγξει.

Όπως λένε έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στην αστυνομία, αυτή είναι μία από τις δύο κατηγορίες των παιδεραστών. Δηλαδή αυτοί που αποδίδουν τις πράξεις τους σε ψυχολογικά προβλήματα και «διαταραγμένα παιδικά χρόνια».

Η δεύτερη κατηγορία παιδόφιλων παραμένουν αδίστακτοι ακόμα και μετά τη σύλληψή τους και επιμένουν ότι όσα τους αποδίδονται είχαν συμβεί μόνο στο «μυαλό» των θυμάτων τους….

Πάντως καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια και έως ότου οδηγηθεί στον Εισαγγελέα,  ο 55χρονος κρατείτο απομονωμένος από τους άλλους κρατουμένους, οι οποίοι  – μαθαίνοντας το φρικτό έγκλημα για το οποίο κατηγορείται – απειλούσαν να τον λιντσάρουν.

Ο 55χρονος πήρε προθεσμία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, για να απολογηθεί.

Όσο για το 13χρονο κορίτσι παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, που προσπαθούν να «θεραπεύσουν» τα τραύματα που επανειλημμένα προκαλούσε στην παιδική ψυχή του ο ασυνείδητος σάτυρος….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29