search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Ο Αλαφούζος μηνύει Μαρινάκη και Ολυμπιακό

20.09.2016 05:54
Ανατροπή με πρόταση Αλαφούζου για ανακαινισμένη «Λεωφόρο» - Media

Η αναφορά περί δικαιοσύνης στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με την οποία απαντούσε στη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έγινε τυχαία. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει έτσι την επίθεση που δέχτηκε επί προσωπικού από τους «ερυθρόλευκους». 

Έτσι από χθες το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές κατά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως στο αντίπαλο στρατόπεδο υπερέβησαν τα όρια χρησιμοποιώντας φράσεις πεζοδρομίου και κατηγορίες για τις οποίες θα τους αναγκάσουν να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η επίμαχη ανακοίνωση του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Μόνο Θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου. 

Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μη μιλάει για νομιμότητα. 

Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανίζονταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί -μεταξύ άλλων και- στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο «πόθεν έσχες», που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές. 

Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει. 

Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος».

Πηγή: SportFM

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:12