25/01/2020 06:28:31

Έκλεισε αιφνιδίως το μεγαλύτερο σάιτ για ομοφυλόφιλους στη Ρωσία - Συνεχίζεται η «μάχη» του Κρεμλίνου ενάντια στους ομοφυλόφιλους

Έκλεισε αιφνιδίως το μεγαλύτερο σάιτ για ομοφυλόφιλους στη Ρωσία - Συνεχίζεται η «μάχη» του Κρεμλίνου ενάντια στους ομοφυλόφιλους - Media

 

 

Ένα δικαστήριο στην πόλη Παράμπελ της Σιβηρίας αποφάσισε να αποκλειστεί το σάιτ Bluesystem.ru σε όλη την ρωσική επικράτεια.

Δεν έχει δοθεί κάποια δημόσια εξήγηση για την απόφαση του δικαστηρίου και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δήλωσαν πως δεν έχουν λάβει καμία σχετική ενημέρωση.

Οι υπεύθυνοι του Bluesystem κατήγγειλαν πως δεν είχαν καν την ευκαιρία να υπεραμυνθούν της ιστοσελίδας τους ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι υπεύθυνοι κατηγορούν το Κρεμλίνο για «ομοφοβία» ενώ τόνισαν πως η επισκεψιμότητα του σάιτ άγγιζε τις 100.000 ημερησίως.

Η Ρωσία καταλαμβάνει τη 48η θέση στην Ευρώπη όσο αφορά στην αντιμετώπιση της κοινότητας ΛΟΑΤ. Η επίσημη λίστα περιλαμβάνει 49 χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.