search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:34
MENU CLOSE

Έκλεισε αιφνιδίως το μεγαλύτερο σάιτ για ομοφυλόφιλους στη Ρωσία – Συνεχίζεται η «μάχη» του Κρεμλίνου ενάντια στους ομοφυλόφιλους

20.09.2016 07:06
Επίθεση από Ρωσία: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να υποκινήσουν επανάσταση στη Λευκορωσία - Media

 

 

Ένα δικαστήριο στην πόλη Παράμπελ της Σιβηρίας αποφάσισε να αποκλειστεί το σάιτ Bluesystem.ru σε όλη την ρωσική επικράτεια.

Δεν έχει δοθεί κάποια δημόσια εξήγηση για την απόφαση του δικαστηρίου και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δήλωσαν πως δεν έχουν λάβει καμία σχετική ενημέρωση.

Οι υπεύθυνοι του Bluesystem κατήγγειλαν πως δεν είχαν καν την ευκαιρία να υπεραμυνθούν της ιστοσελίδας τους ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι υπεύθυνοι κατηγορούν το Κρεμλίνο για «ομοφοβία» ενώ τόνισαν πως η επισκεψιμότητα του σάιτ άγγιζε τις 100.000 ημερησίως.

Η Ρωσία καταλαμβάνει τη 48η θέση στην Ευρώπη όσο αφορά στην αντιμετώπιση της κοινότητας ΛΟΑΤ. Η επίσημη λίστα περιλαμβάνει 49 χώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31