search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:41
MENU CLOSE

Ο πατέρας Μπους σκέφτεται να ψηφίσει Χίλαρι!

20.09.2016 08:07
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Μπους: «Μου έπιανε τα οπίσθια όταν ήμουν 16» - Media

Φαίνεται πως ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος δεν πρόκειται να ψηφίσει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά αντίθετα τη Χίλαρι Κλίντον.  

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε ανάρτησή της η Κάθλιν Κένεντι Τάονσεντ, ανιψιά του Προέδρου Τζον Κένεντι. Η Κάθλιν – κόρη του Ρόμπρετ Κένεντι- ανάρτησε μια φωτογραφία της με τον πρώην Πρόεδρο συνοδεύοντας την από την λεζάντα: «Ο Πρόεδρος μου είπε πως θα ψηφίσει την Χίλαρι!»

Η Κάθλιν, η οποία στο Facebook χρησιμοποιεί άλλο όνομα, είναι εδώ και πολύ καιρό ένθερμη υποστηρίκτρια της Χίλαρι, ενώ ο εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας Μπούς δήλωσε στον Guardian πως « η ψήφος που θα ρίξει ο Πρόεδρος Μπους ως πολίτης σε 50 μέρες θα είναι ακριβώς αυτό: μια ιδιωτική ψήφος σε 50 μέρες.  Στο ενδιάμεσο ο Πρόεδρος δεν σχολιάζει την προεδρική εκστρατεία».

Τον περασμένο Μάιο ο πρώην Πρόεδρος είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να υποστηρίξει τον Τραμπ, χωρίς ωστόσο να έχει δηλώσει δημόσια πως πρόκειται να στηρίξει την Κλίντον για την προεδρία της χώρας.  Αν, τελικά, συμβεί κάτι τέτοιο ο Μπους θα είναι ακόμα ένα επιφανές μέλος των Ρεπουμπλικάνων το οποίο άλλαξε «στρατόπεδο» λόγω της υποψηφιότητας Τραμπ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:41