search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Μήνυση Alpha κατά Κρέτσου και 5μελούς Επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες

20.09.2016 09:44
Εκτός Alpha κορυφαίο στέλεχος  - Media

 

Μήνυση εναντίον της πενταμελούς Επιτροπής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και του γενικού γραμματέα ενημέρωσης για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του δημοσίου, όσον αφορά την έγκριση των συμμετεχόντων, καταθέτει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Αυτό προανήγγειλε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ο νομικός εκπρόσωπος του καναλιού, Πάνος Λαζαράτος, προειδοποιώντας ότι ο διαγωνισμός δεν μπορεί να σταθεί στο σύνολό του.

“Πήρα εντολή από τον κ Κοντομηνά να καταθέσω μήνυση κατά των μελών της Επιτροπής που έλεγξε τα “πόθεν έσχες” των πλειοδοτών καθώς και του γενικού γραμματέα κ. Κρέτσου, δηλαδή στις 6 συνολικά υπογραφές που ενέκριναν μεταξύ άλλων και το “πόθεν έσχες” του κ. Καλογρίτσα. Τα αδικήματα που έχουν διαπράξει είναι σε βαθμό κακουργήματος” είπε ο κ. Λαζαράτος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33