search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:54
MENU CLOSE

8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο event!

20.09.2016 14:35
8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο event! - Media

 

Πέντε μέρες μας χωρίζουν από τη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Το 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA έρχεται με… φόρα και άπαντες είναι έτοιμοι για το «καυτό» Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, η τελευταία συνέντευξη τύπου λίγο πριν τους αγώνες με την παρουσία φορέων, χορηγών, ΜΜΕ αλλά και φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος ο οποίος τόνισε : «Συμμετέχουμε σε μια διαδικασία, η οποία έχει έντονο το χαρακτήρα της εξωστρέφειας, που έχει ανάγκη η περιοχή μας. Η ιδέα ξεκίνησε από λίγους και αγκαλιάστηκε από πολλούς. Το έχουμε στο αίμα μας σαν Πατρινοί τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Φέτος θα γίνει ένα βήμα παραπάνω. Η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα και το θέαμα πολύ σπουδαίο. Δωρεάν οι συμπολίτες μας μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Μεγάλη εισροή επισκεπτών και τόνωση της τοπικής αγοράς γίνεται μέσω του P.I.C.K.. Η επιτυχία του γεγονότος είναι ότι έχει αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες».

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΠ Αλέξης Παυλόπουλος ανακοίνωσε τον αριθμό των συμμετοχών στο φετινό P.I.C.K. που ανέρχονται στις 55 και αναφέρθηκε σε διάφορα αγωνιστικά ζητήματα : «Συμμετέχουμε στο 8ο P.I.C.K. διδαγμένοι από προηγούμενες φορές και κάθε χρόνο καλύτεροι. Έχουμε επιμεληθεί το αγωνιστικό κομμάτι ως ΑΟΠ, έχουμε κάνει σχεδιασμό και προετοιμασίες και είμαστε έτοιμοι. Η Πάτρα κινείται στους ρυθμούς του P.I.C.K. Έχουμε δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στο θέμα της ασφάλειας, που είναι το πρώτο ζητούμενο για εμάς. Να το ευχαριστηθούμε, να το διασκεδάσουμε και να είναι τιμή μας και καμάρι μας σαν Πατρινοί που έχουμε καταφέρει να κάνουμε Σιρκουί μέσα στην Πάτρα».

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας μίλησε για λογαριασμό τόσο της χορηγού εταιρείας ΛΟΥΞ στην οποία είναι αντιπρόεδρος και marketing director όσο και ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οφείλουμε σαν εταιρία να βοηθάμε και να στηρίζουμε γεγονότα που βγάζουν κάτι θετικό προς τα έξω και αναδεικνύουν την πόλη και την περιοχή. Είναι ένα event ελεύθερο στον κόσμο και για να γίνει αυτό, μεγάλο ρόλο, ίσως τον μεγαλύτερο, έχουν οι χορηγοί. Να ξαναδώσουμε την αξία που χρειάζεται στους χορηγούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, η ασφάλεια είναι υψηλού επιπέδου και βοηθάει σε αυτό και η μεγάλη εμπειρία του ΑΟΠ. Φέτος με τη συμμετοχή του αλυτάρχη Alessandro Ferari η διοργάνωση ανεβαίνει επίπεδο».

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της χορηγού εταιρείας MEDFRIGO ΠΟΥΛΙΑΣ-ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ,  ο Σωτήρης Μπρακατσέλος δήλωσε: «Σε κάθε αθλητικό γεγονός είμαστε παρόντες. Η εταιρία μας είναι πιστή σε αυτό που πρεσβεύει και είναι πάντα στην ώρα της. Το πιστεύουμε το P.I.C.K.,  είναι μία διοργάνωση που δίνει προοπτική στην πόλη μας. Ελπίζουμε σαν χορηγοί να είμαστε εδώ και να στηρίζουμε τέτοια γεγονότα συνεχώς».

Ο Χαράλαμπος Ανδρικόπουλος των super market Ανδρικόπουλος που είναι χορηγός εκκίνησης τόνισε πως: «το P.I.C.K. είναι πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους και πως η επιχείρηση του στηρίζει με μεγάλη ευχαρίστηση αυτή την προσπάθεια».

Το 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA θα καλυφτεί τηλεοπτικά από το περιφερειακό κανάλι IONIAN και το «βάρος» της μετάδοσης έχει επωμιστεί ο Σπύρος Καμπιώτης που είναι πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης του ΙΟΝΙΑΝ. Ο Σπύρος Καμπιώτης γνωστοποίησε πως το P.I.C.K. θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από περιφερειακά κανάλια σε συνεργασία με το ΙΟΝΙΑΝ σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σε όλα τα σπίτια, ελεύθερα χωρίς περιορισμούς, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία με site που θα θελήσουν να μεταδώσουν το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ο τεχνικός εξοπλισμός για την μετάδοση της εικόνας είναι τελευταίας τεχνολογίας και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες τηλεοπτικές μεταδόσεις. Στην Πλατεία Γεωργίου θα στηθεί υπερσύγχρονο βαν ειδικά διαμορφωμένο για να βγει εις πέρας η μεγάλη παραγωγή. Η εικόνα θα φτάσει και εκτός Ελλάδος, ενώ ήδη υπάρχει συνεργασία με το NEW GREEK TV στην Αμερική.

Ο Γιάννης Μπακαλάκος ως πρόεδρος της φωτογραφικής λέσχης ΗΔΥΦΩΣ τόνισε πως θα προσπαθήσουν να δώσουν στο κοινό την αγωνία του μικρού παιδιού που περιμένει να δει τα καρτ στα κάγκελα. Θα προσπαθήσουν να εστιάσουν στις λεπτομέρειες του μεγάλου event, ενώ δεν παρέλειψε να παρομοιάσει την Πάτρα ως ένα «μικρό Μονακό» .

Η Κων/να Γιουλερμή από την ομάδα του ΑΕΙ Πατρών που θα δώσει το παρών στο 8ο P.I.C.K. δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη που η ομάδα της θα συμμετέχει σε μία διοργάνωση που προβάλλει την Πάτρα προς τα έξω.

Εκτός από τις ομιλίες των προσκεκλημένων, έγινε λεπτομερής αναφορά στα event που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των αγώνων. Εκτός από τα προαναφερθέντα (ΗΔΥΦΩΣ κ΄ Πανεπιστήμιο Πατρών), στο 8ο P.I.C.K. θα δούμε το Safety car που θα είναι η Dodge Viper V10.

Ο Loris Rosati θα συναρπάσει το κοινό με τα ακροβατικά κόλπα τα οποία κάνει με το τρίκυκλο όχημα πιστό αντίγραφο του κεραυνού Μακουίν. Η ομάδα ακροβατικών Arrepiado που πάντα δίνουν το παρών τα τελευταία χρόνια στο μεγάλο ραντεβού, η frenzy drift team των Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλου.

Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν οι φίλοι της Harley Πάτρας, ενώ όπως και πέρυσι θα έχουμε δυναμική παρουσία των supercars από το ομώνυμο club. Baby Κart με τους λιλιπούτιους οδηγούς, Λουξ Cola Action Park για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, ενώ την παράσταση θα κλέψουν τα εκρηκτικά ΕΚΟ PICK GIRLS. Σημαντική και ιδιαιτέρως τιμητική είναι η παρουσία στους αγώνες του διεθνούς φήμης αλυτάρχη Alessandro Ferari.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30 μ.μ. στο κάτω μέρος της Πλ. Γεωργίου ο Ηλίας Βρεττός θα ξεσηκώσει το κοινό με τις μουσικές επιτυχίες του.

Το 8o P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA διοργανώνουν ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

Συνδιοργανωτές του 8ου P.I.C.K. είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, με τη σημαντική συμβολή του Δήμου Πατρέων που παραχωρεί τους χώρους και τους δρόμους της πόλης.

Αρωγοί της φετινής διοργάνωσης είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, η ΔΕΗ και ο ΟΛΠΑ.

Μέγας Χορηγός του 8ου P.I.C.K. είναι η ΛΟΥΞ COLA. Χορηγοί είναι η ΕΚΟ και η MEDFRIGO ΠΟΥΛΙΑΣ ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ . Χορηγός εκκίνησης τα super market Ανδρικόπουλος. Χορηγοί πίστας 1 οι εταιρείες Τρίαινα Α.Ε. και Μπίκος Ξύλινα δάπεδα και Laminate. Χορηγοί πίστας 2 είναι οι εταιρείες ΔΟΥΡΟΣ επεξεργασία και τυποποίηση κρεάτων και η Autovision το κορυφαίο δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα.

Η Interamerican είναι υποστηρικτής, ενώ χορηγοί στα PADDOCKS είναι οι αυτοκινητοβιομηχανίες FIAT και PEUGEOT.

Τα Καταστήματα ηλεκτρικών ειδών ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  , μέλος της αλυσίδας ηλεκτρικών WELCOME STORES δωροθέτης  στο 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA.

Όπως και στο περσινό Σιρκουί έτσι και φέτος το κορυφαίο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Παναγιωτακόπουλος θα επιβραβεύσει τους νικητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών του 8ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA, με δώρα από την SAMSUNG.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:53