search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Εμπρησμοί – μυστήριο σε Δανία και Σουηδία – Δεκάδες επιθέσεις σε αυτοκίνητα

20.09.2016 16:33
Εμπρησμοί - μυστήριο σε Δανία και Σουηδία - Δεκάδες επιθέσεις σε αυτοκίνητα - Media

 

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι Αρχές στη Δανία και τη Σουηδία, μετά το νέο ξέσπασμα εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα στην Κοπεγχάγη και στο Μάλμε.

Πρόκειται για ένα νέο κίνημα το οποίο θέλει να περάσει το μήνυμά του, για εγκληματική οργάνωση που δρα με έναν σκοπό, ή απλώς για μία νεανική τρέλα, που εξαπλώνεται με επικίνδυνο τρόπο;

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο, όταν η Κοπεγχάγη βυθίστηκε στο χάος, μετά τον εμπρησμό 40 και πλέον οχημάτων. Μετά από έρευνα που έγινε, συνελήφθη ένας 21χρονος, στον οποίο «φόρτωσαν» όλες τις καταστροφές. Ωστόσο, από τότε έχει ξεκινήσει ένα «κύμα» εμπρηστικών επιθέσεων, οι οποίες δείχνουν να εντείνονται τα τελευταία 24ωρα.

Ωστόσο, το κύμα εμπρηστικών επιθέσεων σε οχήματα φαίνεται να μεταφέρθηκε και στη Σουηδία και ειδικότερα στο Μάλμε, όπου το Σάββατο ανακοινώθηκε πως έχουν πυρποληθεί πάνω από 70 αυτοκίνητα, τους τελευταίους τρεις μήνες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09