search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:24
MENU CLOSE

Ελικόπτερο συγκρούστηκε με… αγελάδα (Photo)

21.09.2016 07:03
Λάρισα: Σύγκρουση ΙΧ με …αγελάδα! Δύο οι τραυματίες, το ζώο καλά στην υγεία του  - Media

Ένας πιλότος μικρού ελικοπτέρου στην Αυστραλία «συγκρούστηκε»  φαίρεται να συγκρούστηκε με μια αγελάδα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του ελικοπτέρου.

Το περιστατικό συνέβη όταν κτηνοτρόφοι οδηγούσαν κοπάδι από αγελάδες και ταύρους σε μια φάρμα.  Στην Αυστραλία ο νόμος επιτρέπει την χρήση μικρών ελικοπτέρων πόλης σε τέτοιου είδους μεταφορές, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των κοπαδιών  σε φάρμες και βοσκοτόπια, καθότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να ελέγξουν πανοραμικά το κοπάδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από την αστυνομία του Κουίνσταλντ, το ελικόπτερο πέταξε τόσο κοντά σε έναν ταύρο με αποτέλεσμα να πιαστεί στα κέρατα ενός ταύρου. Το ελικόπτερο έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο έδαφος και πήρε φωτιά. Ευτυχώς ο πιλότος του ελικοπτέρου κατάφερε να βγει σώος από το φλεγόμενο ελικόπτερο.  

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21