search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:37
MENU CLOSE

Ο αρρωστημένος τρόπος που ένας Νορβηγός αποπλάνησε 60 μικρά αγόρια

21.09.2016 07:14
Η Νορβηγία σκέφτεται να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου - Media

Ένας νεαρός Νορβηγός, κοντά στο τριακοστό έτος της ηλικίας του, κακοποίησε σεξουαλικά περίπου 60 μικρά αγόρια.

 

Ένας νεαρός Νορβηγός, κοντά στο τριακοστό έτος της ηλικίας του, κακοποίησε σεξουαλικά περίπου 60 μικρά αγόρια.

Το κατάφερε αυτό υποκρινόμενος πως ήταν μια 15χρονη κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές από την αστυνομία, καθώς δε θέλουν να «φοβηθούν» τα θύματα και να μην καταθέσουν εξαιτίας της δημοσιότητας που θα πάρει η υπόθεση.

Ο θύτης, υποκρινόμενος μια δεκαπεντάχρονη, αποπλανούσε τα αγόρια αρχικά και τα έπειθε να ανταλλάξουν σεξουαλικές φωτογραφίες. Σε αρκετές περιπτώσεις, μετά που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του, τους έπεισε να βρεθούν από κοντά όπου αποκάλυπτε την πραγματική του ταυτότητα και μετά τα κακοποιούσε.

Πέραν των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, ο δράστης κατηγορείται και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, το οποίο όμως όπως τονίζουν οι αρχές το κατείχε για προσωπική του χρήση και δεν το είχε δημοσιεύσει στο Ίντερνετ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26