search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:48
MENU CLOSE

Η Ριάνα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

21.09.2016 07:19
Έξαλλη η Rihanna με τον Τραμπ: Είναι «ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ» - Media

 

Απογοητεύτηκαν οι θαυμαστές της Ριάνα όταν έμαθαν ότι η ποπ σταρ δεν θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή αθλητικών ρούχων στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και άρχισαν να αναρωτιούνταν όλοι πού και πότε θα γίνει αυτό.

Η Ριρί έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας τον περασμένο Φεβρουάριο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όμως τώρα αποφάσισε να «ανοίξει» τα φτερά της και στην άλλη πλευρά του ατλαντικού παρουσιάζοντας τη νέα Fenty x Puma συλλογή της, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξήγησε η 28χρονη τραγουδίστρια σε δελτίο τύπου «είναι ένα όνειρο για μένα να παρουσιάσω τη δεύτερη συλλογή μου στο Παρίσι». Η Ριάνα προσπάθησε σε αυτή τη συλλογή να δώσει μία άλλη πλευρά του εαυτού της και προσέγγισε τα ρούχα που σχεδίασε με διαφορετικό τρόπο από ότι την πρώτη της συλλογή. «Θεωρώ ότι το θέμα και νόημα που προκύπτει από αυτό είναι καταλληλότερο να παρουσιαστεί σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, το Παρίσι», επισήμανε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:47