search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Ένοπλη επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα – Τραυματίστηκε ο δράστης (Photos – Video)

21.09.2016 09:59
Ένοπλη επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα  – Τραυματίστηκε ο δράστης  (Photos - Video) - Media

Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα έγινε σήμερα στόχος απόπειρας επίθεσης από ένα άτομο οπλισμένο με μαχαίρι, το οποίο τραυματίσθηκε από τα πυρά ενός φρουρού, ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών. “Τα μέλη του προσωπικού είναι σώα και αβλαβή”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Εμμανουέλ Ναχσόν. Ο ίδιος διευκρίνισε πως ο δράστης ήταν “κατά τα φαινόμενα” οπλισμένος μ’ ένα μαχαίρι και πως τραυματίσθηκε από τις σφαίρες του φρουρού πριν πλησιάσει το κτίριο. Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk είχε μεταδώσει λίγο νωρίτερα πως η τουρκική αστυνομία πυροβόλησε στο πόδι έναν ύποπτο έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Άγκυρα, ο οποίος είχε αποπειραθεί να πραγματοποιήσει επίθεση με μαχαίρι. Ένα άλλο ιδιωτικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, το NTV, μετέδωσε επίσης πως ένα άτομο “τραυματίσθηκε και εξουδετερώθηκε” κατά το επεισόδιο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν δύο άτομα αποπειράθηκαν να εισέλθουν στην πρεσβεία, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το δεύτερο άτομο.

Όπως μεταδίδει το CnnTurk, ένα ύποπτο πακέτο έχει εντοπιστεί κοντά στο κτίριο της πρεσβείας όπου και πηγαίνουν πυροτεχνουργοί προκειμένου να το εξετάσουν.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45