search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Χαμός στον αέρα με τον χειμαρρώδη Τράγκα! – «Τρέλανε» τους παρουσιαστές (Video)

21.09.2016 11:45
Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Τράγκας - Media

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ο Γιώργος Τράγκας  ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, τα κανάλια, τη διαδικασία της αδειοδότησης, αλλά και την κυβέρνηση. Κουβέντα στην κουβέντα ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τα πιο αιχμηρά σχόλια, όπως αυτά που συνηθίζει στη ραδιοφωνική εκπομπή του και οι παρουσιαστές του «Έτοιμο το πρωινό» μάλλον δεν ήταν έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθούσε

Ένα απλό «μαλ…ίες» ήταν η αρχή, με την Κατερίνα Καραβάτου να δοκιμάζει ένα ετεροχρονισμένο «μπιπ».

«Επειδή τα έχω ξαναζήσει πιστεύω ότι έχουν ρεκόρ Γκίνες στην ηλιθιότητα, στην ανοησία, στην άγνοια και στην απειρία.»

«Εντάξει, μην τα λέτε όμως τώρα κι εσείς από εδώ γιατί θα με πιάσει κι εμένα δύσπνοια, δεν μπορώ» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Υπήρχε ένα ηλίθιο επιχείρημα ότι η αγορά αντέχει μόνο 4 κανάλια. Δεν θέλω να πω την φράση, αλλά θα το πω …τσάι με παπα… για να μην πω τσάι με παπα…..» σχολίασε σε λίγη ώρα ο Γιώργος Τράγκας κάνοντας τους παρουσιαστές να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και να προσπαθούν να σταματήσουν τον χειμαρρώδη και ανεξέλεγκτο λόγο του δημοσιογράφου.

«Αν κλείσουμε, να κλείσουμε σε τρεις μήνες, όχι αύριο!» σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης και λίγο αργότερα συνέχισε: «Έτσι δεν έχουμε και το ρίσκο των τριών μηνών, τόσα που έχουν ειπωθεί μπορεί από αύριο να μην εκπέμπουμε. «Τόσο καλά που τα πηγαίνει αυτή η εκπομπή, τόσο λίγο να κρατήσει, κρίμα» σχολίασε επίσης στο ίδιο κλίμα η Κατερίνα Καραβάτου.

Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή, γιατί μπορεί να προσπάθησαν να αλλάξουν θέμα, αλλά και ο χωρισμός του Μπράντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί δεν κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Καλά κι αυτή τώρα το έχει παρακάνει, έχει ανορεξία, έχει γίνει κόκκαλα από πάνω μέχρι κάτω, νομίζεις ότι βλέπεις σούπα από κόκαλα. Κι ο άλλος έχει βαρεθεί, του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, δεν βρίσκει ώρα να γαμ….» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας

Πηγή: Zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:15