search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Συναγερμός στον Καναδά: Εκκένωση σχολείων και πανεπιστημίων λόγω «απειλής»

21.09.2016 14:53
Συναγερμός στον Καναδά: Εκκένωση σχολείων και πανεπιστημίων λόγω «απειλής» - Media
 
Όλα τα σχολεία στην Νήσο του Πρίγκιπα Εδουάρδου και τρία πανεπιστήμια στη γειτονική Νέα Σκωτία, στις ακτές του Ατλαντικού του Καναδά, δηλαδή περίπου 60 εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, εκκενώθηκαν σήμερα εξαιτίας μιας ανώνυμης «απειλής», σύμφωνα με τις αρχές.
 
Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία, οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς τοποθεσίες. Η επαρχία Νήσος του Πρίγκιπα Εδουάρδου είναι η μικρότερη στην χώρα με πληθυσμό περίπου 146.000 ανθρώπων.
 
Η αστυνομία του Χάλιφαξ ανακοίνωσε ότι οι αρχές διεξάγουν έρευνες σε μια πανεπιστημιούπολη σε αυτή την πόλη της Νέας Σκωτίας καθώς δέχθηκαν σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα «μια προειδοποίηση για βόμβα».
 
Άλλες δύο πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν στο Σίδνεϊ, στο βόρειο τμήμα της επαρχίας. Η έφιππη αστυνομία προχώρησε στην απομάκρυνση μαθητών και προσωπικού από όλα τα σχολεία στη Νήσο του Πρίγκιπα Εδουάρδρου εξαιτίας μιας «πιθανής απειλής». Η εκκένωση αφορά σε 19.000 μαθητές, φοιτητές και προσωπικό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24