search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Σταρ του Χόλιγουντ πρωταγωνιστούν σε βίντεο κατά του Τραμπ

22.09.2016 09:38
Σταρ του Χόλιγουντ πρωταγωνιστούν σε βίντεο κατά του Τραμπ  - Media

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο μέτρ των επιτυχιών της Μάρβελ Τζος Γουέντον και σε αυτό συμμετέχει πληθώρα αστέρων του Χόλιγουντ. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Μαρκ Ράφαλο, η Τζούλιαν Μουρ, ο Στάνλεϊ Τουστι, είναι μόνο μερικοί από τους αστέρες του Χόλιγουντ που εμφανίζονται στο βίντεο και ζητούν από τους Αμερικανούς πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της 8ης Νοεμβρίου για να εκλέξουν νέο πρόεδρο.

«Είναι η πιο σημαντική μέρα για όλους» λένε μέσα στο βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν και απλοί πολίτες, θέλοντας να δείξουν πως το αποτέλεσμα των εκλογών είναι κάτι που αφορά όλους. Όλοι όσοι ενώθηκαν για το βίντεο αυτό έχουν ένα κοινό: τάσσονται κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Κάτι που φαίνεται και στο τρίλεπτο βιντεάκι όταν ακούγεται η φράση «μην ψηφίσετε τον Τραμπ» του οποίου το όνομα αν και δεν ακούγεται υπονοείται από τα συμφραζόμενα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43