search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:32
MENU CLOSE

Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε ταξιτζήδες

22.09.2016 12:48
Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε ταξιτζήδες - Media

 

Συμμορία που λήστευε οδηγούς ταξί στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, εξαρθρώθηκε από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, τέσσερα άτομα, ηλικίας 18, 19, 21 και 23 ετών, που φέρονται ως μέλη της ομάδας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί τους, 18 και 22 ετών. Σε βάρος τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας κατ’ εξακολούθηση.

Οι δράστες, προσποιούμενοι τους πελάτες, φέρονται ότι επιβιβάζονταν, κυρίως τις βραδινές ώρες, σε ταξί, από διάφορα σημεία της Αττικής, με προορισμό την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Άνω Λιόσια και μόλις έφταναν εκεί, με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί δώδεκα περιπτώσεις ληστειών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση επιπλέον περιπτώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31