search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:08
MENU CLOSE

Στο «σφυρί» το μυθικό νυφικό της Τζέιν Φόντα (Photos)

22.09.2016 13:10
Στο «σφυρί» το μυθικό νυφικό της Τζέιν Φόντα (Photos) - Media

 

Μετά τον Μάϊκλ Τζάκσον και την Μέριλιν Μονρό σειρά έχει η Τζέιν Φόντα, η οποία βγάζει σε δημοπρασία το νυφικό της, γεγονός που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι συλλέκτες.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί αύριο 23 Σεπτεμβρίου, στο Λος Αντζελες από τον γνωστό οίκο δημοπρασιών, Ζουλιέν, ο οποίος στο παρελθόν έχει βγάλει σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρό και του Μάικλ Τζάκσον.

Στην αυριανή εκδήλωση θα παρουσιασθούν προσωπικά αντικείμενα από διάφορες φάσεις της ζωής και της καριέρας της διάσημης ηθοποιού. Το “αστέρι” φυσικά της συλλογής αυτής δεν είναι άλλο από το νυφικό που φορούσε στον τρίτο της γάμο με τον μεγιστάνα του αμερικανικού Τύπου, Τεντ Τέρνερ. Πρόκειται για ένα φόρεμα βικτοριανού στυλ που θα τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα, η τιμή του οποίου υπολογίζεται από 2.000 έως 3.000 δολάρια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991 και χώρισε δέκα χρόνια μετά, το 2001. Το 2013 η Φόντα και η υιοθετημένη κόρη της, Μέρι Ουίλιαμς, έγραψαν ένα βιβλίο για τα δέκα χρόνια γάμου Φόντα-Τέρνερ. «Είχε κλεισθεί συναισθηματικά, ο γάμος αυτός παρ’ ολίγον να την πνίξει», διηγείται σήμερα η Ουίλιαμς. Στη διάρκεια της δημοπρασίας θα παρουσιασθούν και άλλα ρούχα της Αμερικανίδας σταρ, όπως δύο φορέματα που φόρεσε στην απονομή των βραβείων Όσκαρ, ενώ ένα από τα πιο σημαντικά αντικείμενα προς πώληση θα είναι ένας πίνακας του Αντι Γουόρχολ με την Μπαρμπαρέλα, ηρωίδα που ενσάρκωσε στον κινηματογράφο η Τζέϊν Φόντα. Η αξία του πίνακα εκτιμάται από 25.000 ώς 30.000 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:07