search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:16
MENU CLOSE

Τι απαντά η ΕΡΤ για το κόστος της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου

22.09.2016 15:13
Τι απαντά η ΕΡΤ για το κόστος της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου - Media
 
Διευκρινίσεις σχετικά με το κόστος της εκπομπής «Μιλώντας στο Θέατρο» που θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, έδωσε η δημόσια ραδιοτηλεόραση, διά του προέδρου της, Διονύση Τσακνή.
 
Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες ήθελαν το κάθε επεισόδιο της εκπομπής να κοστίζει 50.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός είχε πει ότι «του αξίζει» το συγκεκριμένο κόστος.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακνής τόνισε ότι «είναι πλέον γνωστό, ότι η παραπληροφόρηση, αποτελεί περίπου εθνικό σπορ. Από άγνοια, ή από διατεταγμένη υπηρεσία, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Και το αποτέλεσμα, δηλητηριώδες πάντα, δυστυχώς, δεν ανατρέπεται, όσο κι αν παραθέσει κανείς τα αληθή γεγονότα. Η ζημιά έχει συντελεστεί.
 
Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 40-50.000 ευρώ, ανά επεισόδιο (αναλόγως του πόσο ευφάνταστος είναι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ή ο συντάκτης κάποιου άρθρου σε εφημερίδα ή ιστότοπο). 
 
Η αλήθεια τώρα, όπως φαίνεται και στη Διαύγεια με ημερομηνία 6/4/2016 και αρ. Πρωτοκόλλου 1087: “η εκπομπή «ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ», δώδεκα επεισοδίων με παρουσιαστή τον κύριο Γιάννη Μπέζο, έχει συνολικό κόστος, 90.240 ευρώ, άρα κόστος ανά επεισόδιο 7.520 ευρώ, πλέον ΦΠΑ”.
 
Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος κάτοχος διδακτορικού στη θεωρία των αριθμών, για να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στις 50.000 και στις 7.520. Και μιλώντας για το συγκεκριμένο ποσό, αναφερόμαστε στο συνολικό κόστος ανά εκπομπή και όχι στην αμοιβή του συγκεκριμένου ηθοποιού-παρουσιαστή».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00