search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:51
MENU CLOSE

Ηλεία: Του κάρφωσε το συρραπτικό στον κρόταφο σε καβγά

23.09.2016 09:28
Ηλεία: Του κάρφωσε το συρραπτικό στον κρόταφο σε καβγά - Media

 

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα σε καφενείο σε χωριό της Βουπρασίας. Αιτία στάθηκε μια δουλειά που δεν δόθηκε από επαγγελματία της περιοχής σε άλλον. Ο δεύτερος θεώρησε πως ο πρώτος είχε εμπλακεί στην υπόθεση, ενώ στην ουσία η επιλογή του τρίτου επαγγελματία που είχε αναλάβει και τη δουλειά, είχε γίνει καθαρά για λόγους συγγένειας με τους «πελάτες» και κανέναν άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το βράδυ της Τετάρτης έφτασαν στο καφενείο του χωριού ο δεύτερος επαγγελματίας με συνεργάτη του. Μόλις είδαν τον πρώτο επαγγελματία, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και στο τέλος οι τρεις πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα ο συνεργάτης του δεύτερου φέρετε να έπιασε από πίσω τον πρώτο επαγγελματία σε μια προσπάθεια να τον ακινητοποιήσει και τον δάγκωσε στην πλάτη. Ο δεύτερος επαγγελματίας, που κρατούσε λόγω δουλειάς ένα συρραπτικό μεσαίου τύπου, κάρφωσε τα «καρφάκια» στον κρόταφο του πρώτου επαγγελματία…

Στο καφενείο επικράτησε πανικός καθώς πλέον αιμόφυρτος ο άνδρας ήταν αβοήθητος. Οι δύο δράστες βλέποντας πως πλέον ο καβγάς έλαβε άλλες διαστάσεις, τράπηκαν σε φυγή, ενώ γιατρός από το χωριό έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, που μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Στο Α.Τ. Λεχαινών το θύμα υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών και όλη η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50