search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:20
MENU CLOSE

Η Νότια Κορέα έχει έτοιμο σχέδιο δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν

23.09.2016 09:38
«Να είστε προετοιμασμένοι, μεγάλο και σημαντικό γεγονός θα γίνει την Πέμπτη» - Ξαφνική ειδοποίηση των Αρχών της Β. Κορέας στους ξένους ανταποκριτές - Media

 

Οι ειδικές δυνάμεις της Νότιας Κορέας είναι σε ετοιμότητα για να εφαρμόσουν το σχέδιο δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν εάν η χώρα νιώσει ότι απειλείται από τα πυρηνικά όπλα της Βορείου Κορέας, αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας.

Ο υπουργός Άμυνας της Νοτίου Κορέας Han Min-koo ρωτήθηκε στο κοινοβούλιο της χώρας εάν οι ειδικές δυνάμεις είναι σε ετοιμότητα και εάν θα μπορούσαν να εξολοθρεύσουν τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, απάντησε ότι «ναι έχουμε τέτοιο σχέδιο».

«Η Νότιος Κορέα έχει σχέδιο χρησιμοποίησης όπλων ακριβείας για να καταστρέψει τις πυραυλικές εγκαταστάσεις της Βορείου Κορέας και να εξολοθρεύσει τον ηγέτη του εχθρού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπήρχε για μεγάλο διάστημα η υποψία ότι υπήρχε τέτοιο σχέδιο, γράφει το CNN αλλά η ειλικρίνεια του υπουργού εξέπληξε πολλούς.

 

Πηγή: CNN

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15