search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:03
MENU CLOSE

H FCA Greece στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA

23.09.2016 14:33
H FCA Greece στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA - Media

 

H FCA Greece  δίνει για πρώτη φορά δυναμικά το παρών στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου. Στη πρώτη της αυτή εμφάνιση παρουσιάζει τα δύο πλέον πολυαναμενόμενα μοντέλα της . Την νέα Giulia, που αποτελεί τη πιο αυθεντική έκφραση της Alfa Romeo και σύμβολο ολόκληρης της ιταλικής υπεροχής και το Fullback το μοντέλο που εκφράζει την καινοτομία ανάμεσα στα μοντέλα της Fiat Professional, και με το οποίο η μάρκα εισέρχεται στην κατηγορία των pickup.

Η νέα Alfa Romeo Giulia αποτελεί την πιο αγνή έκφραση του σχεδιασμού της Alfa Romeo και ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία του ιταλικού design, την αίσθηση των αναλογιών, την απλότητα και την φροντίδα για την ποιότητα των επιφανειών της. Στην Ελλάδα η Giulia είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες πετρελαίου 2.2 150hp και 180hp  και έναν κινητήρα βενζίνης 2.0 200hp που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει για το ελληνικό κοινό. Τέλος, η Giulia προσφέρεται  ευνοϊκή χρηματοδότηση για 5 χρόνια και επιτόκιο 3,9% μέσω FCA Bank + 5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service.

Το Fullback διαθέτει σπορ αναλογίες και μικρό εμπρός πρόβολο. Το μπροστινό μέρος χαρακτηρίζεται από το ιταλικό στιλ που ακολουθεί το νέο στιλιστικό αποτύπωμα της μάρκας. Οι εσωτερικοί χώροι αντανακλούν τη λειτουργικότητα ενός οχήματος εργασίας, καθώς και την άνεση και την κομψότητα ενός κορυφαίου SUV. Η γκάμα περιλαμβάνει δύο τύπους αμαξώματος (Extended Cab και Double Cab) και εκδόσεις εξοπλισμού που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Το Fullback είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας όπως ABS με EBD, ESP, Hill Holder, ASR, επτά αερόσακους κλπ.

Ο εσωτερικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καθίσματα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για ηχοσύστημα & bluetooth, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, αυτόματο κλιματισμό κ.α. Το νεό Fullback  προσφέρεται από 250€/μήνα με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και 5 χρόνια προνομιακή χρηματοδότηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00