search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50
MENU CLOSE

ΝΔ: Τελικά ποιος έγραψε το τηλεγράφημα για το επεισόδιο στη Νέα Υόρκη;

23.09.2016 18:55
ΝΔ: Τελικά ποιος έγραψε το τηλεγράφημα για το επεισόδιο στη Νέα Υόρκη; - Media

 

Ανακοίνωση με την οποία ζητά να μάθει ποιός συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα για το επεισόδιο με τους ανταποκριτές στη ΝΥ εξέδωσε η ΝΔ.

Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως “ «ο απεσταλμένος του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ ) στις Η.Π.Α. κ. Γιώργος Μηλιώνης, με δήλωσή του διέψευσε ότι είναι ο συντάκτης του τηλεγραφήματος για το επεισόδιο του υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά με τους δυο Έλληνες δημοσιογράφους, στη Νέα Υόρκη.”

Σύμφωνα με τη ΝΔ, “εύλογα” προκύπτει το ερώτημα και περιμένει απάντηση από τη διοίκηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ποιός συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα. “Μήπως τελικά ο υπουργός – καναλάρχης κ. Παππάς έχει και αλλά χαρίσματα εκτός από τη σύνταξη του νόμου – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες;» διερωτάται η ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50