search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” δίνει προβάδισμα 12,5% στη ΝΔ

24.09.2016 16:58
Δημοσκόπηση στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής" δίνει προβάδισμα 12,5% στη ΝΔ  - Media

 

Δυναμική ευρείας νίκης και υπεροχή σε όλα τα σημεία εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία ένα χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, σε δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

Μετά το γκάλοπ για λογαριασμό της εφημερίδας Το Χωνί, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται, η δημοσκόπηση του Ελεύθερου Τύπου δείχνει πως η ψαλίδα ανοίγει στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 31% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 5%, ενώ στη Βουλή φαίνεται να μπαίνει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3%. Οι ΑΝ.ΕΛ. με 2% μπορεί να εξασφαλίσουν την είσοδο και πάλι στη Βουλή, όπως και η Ενωση Κεντρώων συγκεντρώνει επίσης 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,5%. Σε διπλάσια ποσοστά παραμένουν οι αναποφάσιστοι.

Συντριπτική είναι η υπεροχή της Ν.Δ. στην παράσταση νίκης, όπου συγκεντρώνει ποσοστό 61,2% έναντι μόλις 14% που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:36