search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:44
MENU CLOSE

Χειροπέδες σε υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού που «ανέβαζε» γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

25.09.2016 15:08
Οι οθόνες «σκοτώνουν» τις σχολικές επιδόσεις των μαθητών – Τι λέει νέα μελέτη - Media

 

Στον εισαγγελέα θα καταλήξει σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη επειδή εκβίαζε και απειλούσε την πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του bloko.gr, οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν, την περασμένη Παρασκευή, όταν η  32χρονη, πρώην δημοτική υπάλληλος, πήγε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας και κατήγγειλε όσα  συνέβαιναν.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως όλα ξεκίνησαν όταν χώρισαν. Ο φύλακας των Φυλακών Κορυδαλλού ξεκίνησε να στέλνει στην ίδια, συγγενικά της πρόσωπα και φίλους της -ακόμη και σε καθηγητή της στο ΙΕΚ που είχε σπουδάσει- φωτογραφίες από προσωπικές της.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο 38χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία δημοσίευε φωτογραφίες από το διάστημα που ήταν ζευγάρι.

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του σωφρονιστικού υπαλλήλου, στο Χαλάνδρι, και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και αντίσταση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:43