search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:22
MENU CLOSE

Μποσταντζόγλου: Μας έχουν πρήξει οι φατρίες και οι μ@@@κίες που κυκλοφορούν από την Επίδαυρο ώς το Δελφινάριο (Video)

25.09.2016 15:26
Η αποκάλυψη της Παπαδήμα για τον πρώτο της γάμο και ο ρόλος του Μποσταντζόγλου στο διαζύγιό της - Media

 

Για τον Μάρκο Σεφερλή, την Ελένη Φουρέιρα, τον Σάκη Ρουβά και την κριτική που έκανε ο Γεράσιμος Γεννατάς στον Μαρκουλάκη μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου. 

Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Γιατί να μη σχολιάσω τον Μάρκο Σεφερλή; Είναι στο άβατο; Κατέβηκε με τις πλάκες του Μωυσή και έχει τίποτα γραμμένο και δεν το ξέρουμε;». 

Ο ηθοποιός που έχει και στο παρελθόν εκφραστεί ανάλογα για τον δημοφιλή κωμικό, αυτή τη φορά το πήγε λίγο παραπέρα: «Οι άνθρωποι σαν τον Σεφερλή νομίζουν ότι δικαιωματικά είναι οι πρώτοι. Κοιτάει τις γυναίκες από απέναντι και κοιτάει τα απόκρυφά τους! Πρέπει να πω τι μέγιστος καλλιτέχνης είναι; Δεν θα το πω».

«Όταν ακούω καλά παιδιά ξερνάω είπε» και υπερασπίστηκε την «πολύ σκληρή κριτική» του Γεράσιμου Γεννατά, λέγοντας ότι «είχε απόλυτο δίκιο». « Μας έχουν πρήξει οι φατρίες και οι μ@@@κίες που κυκλοφορούν από την Επίδαυρο ώς το Δελφινάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Πήρε ένας άνθρωπος σταρ, ο απόλυτος σταρ βραβείο δραματικής επιδόσεως με τη μία στην Επίδαυρο. Δεν το πήρε ο Τσακίρογλου, ο Καζάκος, ποιοι είναι οι εναπομείναντες. Το πήρε ο Ρουβάς επειδή κάνει κωλοτούμπες πίσω από φλόγες». 

«Η Φουρέιρα είπε, όπου να ναι θα κατέβω στην Επίδαυρο. Και γω θα κατέβω στο Γκοβεν Γκάρντεν», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15