search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Γιγάντια… πάπια κυκλοφορεί στους δρόμους της Γλασκόβης (Photos – Video)

26.09.2016 05:50
Γιγάντια… πάπια κυκλοφορεί στους δρόμους της Γλασκόβης (Photos - Video) - Media

Το φθινόπωρο έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του για τα καλά σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με τον καιρό να γίνεται πιο μουντός και βροχερός σε αρκετές περιοχές. Ακόμα κι αν ο καιρός που επικρατεί στη Βρετανία σχεδόν όλον το χρόνο περιλαμβάνει βροχές, οι θυελλώδεις άνεμοι είναι αυτό που χαρακτηρίζουν τις βροχές του Σεπτέμβρη.

Από το καιρικό αυτό φαινόμενο δεν γλύτωσε ούτε η Γλασκόβη της Σκωτίας η οποία επλήγη τις προυγούμενς μέρες από βροχή και θυελλώδεις ανέμους. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης είδαν μια… γιγάντια πάπια να κάνει τη βόλτα της στους δρόμους.

Η πάπια ήταν ένα από τα φουσκωτά παιχνίδια στο θεματικό πάρκο της πόλης η οποία «έφυγε» από το πάρκο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Αρκετοί έκαναν πλάκα λέγοντας πως υπάρχει μια «τεράστια φουσκωτή κίτρινη πάπια» η οποία κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλης, με τις φωτογραφίες και το βίντεο από το περιστατικό να έχουν γίνει viral.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:25