search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Απολογισμός 2014-2016 για τον Παπαδημούλη – Θα χαιρετήσει ο Α. Τσίπρας (Live)

26.09.2016 14:01
Παπαδημούλης στον EuObserver: Η Ευρώπη είναι έτοιμη να προβεί σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους - Media
 
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, οργανώνει και σας προσκαλεί στην παρουσίαση του «Απολογισμού 2014-2016», μια συνοπτική έκδοση με αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις του στα δύο αυτά χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας (Ιούλιος 2014-Ιούλιος 2016).
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
 
Θα μιλήσουν ο Πάνος Ρήγας, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Μιχάλης Σαμπατακάκης, ηγετικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, Υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής.
 
Η παρουσίαση του Απολογισμού 2014-2016 θα συνοδευτεί από την προβολή ενός σύντομου βίντεο με αποσπάσματα των παρεμβάσεων του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 
Δείτε live την εκδήλωση:
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:50