search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα πιο… βαρετά αξιοθέατα στον κόσμο (Photos)

26.09.2016 17:19
Αυτά είναι τα πιο... βαρετά αξιοθέατα στον κόσμο (Photos) - Media

 

“O πελάτης έχει πάντα δίκιο”, λέει ένα παλιό γνωμικό και, στην εποχή του διαδικτύου και της διαρκούς ανάδρασεις μέσω των social media και των σχολίων που χρήστες μπορούν (και μερικές φορές παρακινούνται να) κάνουν στα διάφορα sites αυτό το γνωμικό έχει πάρει μορφή… χιονοστοιβάδας.

Παντού -ή σχεδόν παντού- οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν σχόλια για τα πάντα: προϊόντα, υπηρεσίες, μέρη, εξυπηρέτηση… Ειδικά, δε, στα ταξιδιωτικά sites, οι γνώμες των χρηστών μπορούν να κυριολεκτικά να “φτιάξουν” ή να “καταστρέψουν” έναν προορισμό, ένα ξενοδοχείο, ακόμα και ένα αξιοθέατο.

Ο Independent συγκέντρωσε μερικά από τα πιο ακραία σχόλια στο Trip Advisor, τα οποία χαρακτήριζαν ως βαρετά μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κόσμου. Κατά πόσο τα σχόλια αυτά επέδρασαν στη δημοφιλία των αξιοθέατων αυτών, μένει να αποδειχθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Independent, αυτά είναι μερικά από τα πιο… βαρετά αξιοθέατα στον κόσμο:

Το Big Ben στο Λονδίνο

Γράφει ο σχολιαστής του Trip Advisor: “Ωωωωωωω το Big Ben ένας μεγάλος πύργος με ρολόι κολλημένος στο Κοινοβούλιο χτυπά κάπου-κάπου αν θέλετε να δείτε το Big Ben πηγαίνετε στο διαδίκτυο μοιάζει πιο ωραίο χωρίς τα μιλιούνια τουρίστες με τα σελφοκόνταρα. Καλό θα ήταν πάντως να είχε και μερικά αρπακτικά πτηνά για να σκοτώσουν τα περιστέρια”.

Η γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο

“Είναι μια γέφυρα. Είναι σκεπασμένη με ομίχλη. Είναι χωρίς λόγο. Αγοράστε μια κάρτα θα δείτε περισσότερα. Δεν το καταλαβαίνω, η γέφυρα Bay είναι πιο ωραία”.

Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι

Σύμφωνα με το σχόλιο στο Trip Advisor, “Πολύ μεγάλος, πολύ άσχημος, πολύς κόσμος. Προτιμώ τον Πύργο του Μπλάκπουλ ή το Roc d’ Enfer. Ωραίο ποτάμι, πάντως. Μμμμμμ”.

H Κάπελα Σιστίνα, Βατικανό

Ο “φιλότεχνος” σχολιαστής τονίζει ότι “όταν συγκριθεί με όλα τα άλλα έργα τέχνης που θα δεις στη Ρώμη ή στη Φλωρεντία, δεν μοιάζει τόσο εξαιρετικό όσο μας έλεγαν στο σχολείο. Δεν ξέρω αν έφταιγε ο χαμηλός φωτισμός, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ή έμεινα ενδεής, όπως περίμενα”.

To Στόουνχετζ στη Βρετανία

Για το δρυιδικό μνημείο, ο σχολιαστής σημείωσε ότι “επισκεφθήκαμε αυτό το σωρό τα βράχια πρόσφατα και απογοητεύτηκα οικτρά. Στην τηλεόραση δείχνει εντυπωσιακό, αλλά από κοντά είναι πολύ μικρότερο και αδιάφορο απ’ όσο σε κάνουν να πιστεύεις. Μην ξοδεύετε τα λεφτά σας, δώστε τα για ένα χάμπουργκερ ή για παπούτσια των παιδιών”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52