search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:32
MENU CLOSE

Το «δώρο» του Ρώσου γκουρού του σεξ στον Μπραντ Πιτ (Video)

26.09.2016 18:38
Το «δώρο» του Ρώσου γκουρού του σεξ στον Μπραντ Πιτ (Video) - Media

 

Τη ραγισμένη καρδιά του Μπραντ Πιτ θέλησε να φτιάξει ο Ρώσος θεραπευτής του σεξ, Άλεκς Λέσλι, δανείζοντάς του το… χαρέμι του, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Λέσλι – ο οποίος έχει γράψει βιβλία για την τέχνη της αποπλάνησης και οργανώνει σεμινάρια σ’ όλο τον κόσμο – δήλωσε ότι είναι έτοιμος να μοιραστεί κάποιες από τις «παλλακίδες» του, τις οποίες επέλεξε από τα σεμινάριά του.

«Γεια σου Μπραντ! Έχω ένα μικρό πρόβλημα, πηγαίνω στον Άρη και πρέπει να αφήσω το χαρέμι μου σε κάποιον. Μπορώ να τις εμπιστευτώ μόνο σε σένα, έναν αξιόπιστο και καλό άνδρα» είπε ο Λέσλι.

Ο γκουρού του σεξ υποστηρίζει ότι μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ θα μπορούσε να βιώσει «πραγματικό πάθος» ξανά με Ρωσίδες. Ισχυρίζεται ότι ο σταρ θα ανακαλύψει ότι οι «παλλακίδες» του είναι οι καλύτερες στο κρεβάτι από οποιεσδήποτε άλλες και τον καλεί να επισκεφτεί τη Ρωσία.

«Τα κορίτσια μου θα φωτίσουν τη μοναξιά του Μπραντ Πιτ και θα του δείξουν τι είναι το πραγματικό πάθος και ο έρωτας» επεσήμανε ο Λέσλι.

Αλλά, προσθέτει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα: Ο 52χρονος ηθοποιός θα δυσκολευτεί στο χαρέμι του, καθώς τα όμορφα επτά κορίτσια τραγουδούν: «Θέλουμε σεξ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:31