search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Τίτλοι τέλους για διάσημο ζευγάρι μετά από 11 χρόνια σχέσης

27.09.2016 08:36
Τίτλοι τέλους για διάσημο ζευγάρι μετά από 11 χρόνια σχέσης - Media

 

Χωρισμών -συνέχεια στο Χόλιγουντ! Μετά την είδηση -βόμβα για τους Μπρατζελίνα, σειρά έχουν οι Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιβερ.

Μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του πλανήτη Χόλιγουντ, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με το TMZ, σε κοινή δήλωσή τους οι Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιβερ, ανακοίνωσαν οτι “τους τελευταίους μήνες διαπίστωσαν οτι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν ως οικογένεια, είναι να χωρίσουν ως ζευγάρι”.

Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ έχουν αποκτήσει δύο γιούς τους οποίους, όπως λένε, θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν από κοινού. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον δεσμό του το 2005, λίγο πριν προβληθεί στις οθόνες η ταινία The Painted Veil (Βαμμένο Πέπλο), στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, μαζί με τον Εντουαρντ Νόρτον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:18