search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Επικός Γαλιφιανάκης κατά Τραμπ: Δε θα καλούσα κάποιον που είναι διανοητικά ασταθής (Video)

27.09.2016 09:17
Επικός Γαλιφιανάκης κατά Τραμπ: Δε θα καλούσα κάποιον που είναι διανοητικά ασταθής (Video) - Media

 

Ο Ελληνοαμερικανός Ζακ Γαλιφιανάκης έχει υποδεχθεί πασίγνωστους καλεσμένους στη διαδικτυακή του εκπομπή, μεταξύ των οποίων ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπραντ Πιτ.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του φιλοξενεί τη Χίλαρι Κλίντον και ήδη θεωρείται το καλύτερο όλων.

Μέσα σε μόλις 24 ώρες, το παρακολούθησαν πάνω από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές και είδαν τη Χίλαρι να απαντάει σε ερωτήσεις όπως: αν έχει σκεφτεί να γίνει πιο ρατσίστρια ή το τι θα κάνει σε περίπτωση που μείνει έγκυος ενώ είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ρώτησαν τον Γαλιφιανάκη αν προτίθεται να προσκαλέσει και τον έτερο υποψήφιο, τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο γνωστός κωμικός απάντησε : «Όχι. Αυτό δεν με ενδιαφέρει. Το να το κάνω αντίστροφα δεν με ενδιαφέρει. Είναι ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει η προσοχή- είτε καλή είτε κακή. Οπότε εκεί έχεις να κάνεις με μια ψύχωση που είναι λίγο περίεργη. Δεν θα καλούσα κάποιον που είναι τόσο διανοητικά ασταθής. Νιώθω πως θα ήταν σαν να τον εκμεταλλευόμουν. Κι αυτό μπορείτε να το δημοσιεύσετε »

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43