search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Επεισοδιακή συνεδρίαση στη Βουλή: Στελέχη της ΛΑΕ πέταξαν «τρικάκια» κατά των ιδιωτικοποιήσεων

27.09.2016 17:29
Επεισοδιακή συνεδρίαση στη Βουλή: Στελέχη της ΛΑΕ πέταξαν «τρικάκια» κατά των ιδιωτικοποιήσεων - Media
 
«Έβρεξε» φυλλάδια κατά των ιδιωτικοποίησεων στην Ολομέλεια της Βουλής την ώρα που στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς. Τι συνέβη; 
 
Στα θεωρεία βρίσκονταν δυο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στελέχη της ΛΑΕ, οι Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος. Οι δυο τους σηκώθηκαν και πέταξαν προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τρικάκια κατά των ιδιωτικοποιήσεων ενώ δεν ακούστηκε να φωνάζουν κάποιο σύνθημα.
 
Τα τρικάκια είχαν τυπωμένο επάνω τους κείμενο του νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου, ο οποίος σχολίαζε με δηκτικό τρόπο τις πολιτικές των ιδιωτικοποίησεων.
Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των ανδρών της φρουράς της Βουλής, οι οποίοι οδήγησαν τους δυο πρώην βουλευτές εκτός των θεωρείων, ενώ βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης «αξιοποίησαν» το περιστατικό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την ενέργεια των πρώην συντρόφων της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03