search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο: Γιατρός χορεύει στο χειρουργείο πάνω από ασθενή, με τα όργανα στα χέρια

28.09.2016 05:45
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γιατρού για θάνατο από αμέλεια - Media

 

Ένα βίντεο από την Κολομβία το οποίο φαινομενικά δείχνει έναν χειρούργο και μια νοσοκόμα να χορεύουν μέσα στο χειρουργείο την ώρα που πραγματοποιούν μια επέμβαση με … ανθρώπινα όργανα στα χέρια έχει προκαλέσει σοκ σε όλους όσοι το έχουν δει.  

Ο γιατρός και η νοσηλεύτρια  φαίνεται πως έρχονται σε έξαλλο κέφι με ποπ μουσική και κρατώντας ζωτικά όργανα του ασθενή στα χέρια, μετατρέπουν την αίθουσα σε κλαμπ.

Δείχνοντας απίστευτο και πρωτοφανή «αντιεπαγγελματισμό», δίχως κανένα σεβασμό στον ασθενή, δεν αντιλαμβάνονται που σταματούν τα όρια.

Το βίντεο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και έχει ζητηθεί η αποπομπή τόσο του χειρουργού όσο και της νοσηλεύτριας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο βίντεο δεν καταγράφεται ο αναισθησιολόγος.

Μετά το «χορευτικό» και τα ηχηρά γέλια οι δυο τους  επιστρέφουν στο έργο τους σαν να μην συνέβη τίποτε. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για βίντεο παρωδία, επειδή ακριβώς δεν εμφανίζεται ο αναισθησιολόγος. Τώρα οι αρχές της Κολομβίας ερευνούν το περιστατικό για να δουν τι ακριβώς συνέβη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:45