search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:01
MENU CLOSE

Αναγκαστική προσγείωση σε αεροπλάνο λόγω περίεργου θορύβου σε αποσκευή – Δεν θα πιστεύετε τι ήταν (Photos)

28.09.2016 16:23
Αναγκαστική προσγείωση σε αεροπλάνο λόγω περίεργου θορύβου σε αποσκευή - Δεν θα πιστεύετε τι ήταν (Photos) - Media

 

Ομάδα ειδικών για απενεργοποίηση εκρηκτικών μηχανισμών κλήθηκε στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης «Chiang Mai» για να ερευνήσει μια… δονούμενη αποσκευή.

Ένα αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση όταν το προσωπικό του είδε έναν πράσινο σάκο να δονείται και άκουσε έναν  παράξενο θόρυβο, κατά την διάρκεια της πτήσης  των αερογραμμών AirAsia με προορισμό την Μπανγκόκ.

Τρομοκρατημένοι οι πιλότοι του αεροσκάφους πίστεψαν ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά αργότερα χαμογέλασαν όταν είδαν τι κρυβόταν στον σάκο.

Ο χειριστής αποσκευών δήλωσε: «Παρατηρήσαμε μια τσάντα να τρέμει και ακούσαμε ένα βουητό από μέσα της. Προφανώς ήμασταν πολύ φοβισμένοι επειδή μπορεί να ήταν βόμβα ή κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός. Αλλά όταν έφτασαν οι ειδικοί, άνοιξαν την αποσκευή και ήταν απλώς ένα σεξουαλικό βοήθημα. Το ελέγξαμε και είδαμε ότι ήταν ασφαλές να το πάρουμε στο αεροπλάνο οπότε το ξαναβάλαμε στον σάκο».

«Ο επιβάτης δεν ξέρει ότι το σακίδιό του προκάλεσε συναγερμό της ασφάλειας. Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ αμήχανος αν το ανακάλυπτε», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:00