search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Τέλος εποχής για το BlackBerry: Δεν ξαναβγάζει συσκευές τηλεφώνου (Photos)

28.09.2016 17:33
Τέλος εποχής για το BlackBerry: Δεν ξαναβγάζει συσκευές τηλεφώνου (Photos) - Media
 
Η BlackBerry η εταιρεία που αγάπησαν στελέχη επιχειρήσεων και πολιτικοί, καθώς χάρη στα πληκτρολόγια που είχαν τα τηλέφωνά της και το πρωτοποριακό της σύστημα e-mailing, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναβγάλει τηλεφωνική συσκευή.
Η εταιρεία εδώ και χρόνια είδε το μερίδιο της αγοράς της να εξανεμίζεται, καθώς τα smartphones της Apple και των εταιρειών που «τρέχουν» με Android κυριάρχησαν. Πέρσι επιχείρησε να κάνει «επιστροφή» με τηλέφωνο που «έτρεχε» Android, αλλά οι αναιμικές πωλήσεις έκαναν την απόφαση να εγκαταλείψει το χώρο του hardware νομοτελειακή.
Ο CEO της BlackBerry Τζον Τσεν ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία πλέον θα ασχολείται αποκλειστικά με το software και ότι θα συνεργάζεται με άλλους κατασκευαστές για συσκευές που θα έχουν την «αίσθηση» του BlackBerry. Ήδη, Ινδονησιακή εταιρεία έχει προχωρήσει σε συμφωνία για την κατασκευή συσκευών τηλεφωνίας που θα «τρέχουν» με το software της BlackBerry.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:51