search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:49
MENU CLOSE

Πανικός στην Τουρκία: Κάτοικοι πιστεύουν πως είδαν…UFO (Photos)

29.09.2016 10:48
Πανικός στην Τουρκία: Κάτοικοι πιστεύουν πως είδαν…UFO (Photos) - Media

Πανικός επικρατεί στη νότια Τουρκία καθότι αρκετοί κάτοικοι πιστεύουν πως σήμερα το πρωί είδαν έναν… εξωγήινο στον ουρανό.  Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, ένα αντικείμενο – το οποίο δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί- εμφανίστηκε στον ουρανό για περίπου τρεις ώρες και ξαφνικά εξαφανίστηκε αφού κινήθηκε περίπου 40 χιλιόμετρα νότια.

Οι κάτοικοι αμέσως μόλις είδαν το αντικείμενο στον ουράνο, ειδοποιησαν την στρατοχωροφυλακή, ενώ αρκετοί από αυτούς τηλεφώνησαν σε συγγενείς τους ώστε να κοιτάξουν στον ουρανό και να δουν το αντικείμενο στον ουρανό.

Ο Μεχμέτ Γκιουμούς, ένας από τους μάρτυρες του περιστατικού, είπε πως το μέγεθος του αντικειμένου ήταν σχεδόν όσο το μέγεθος ενός minibus.

«Είχα την ευκαιρία να δω το αντικείμενο με τα κιάλια του αδερφού μου. Το σχήμα του έμοιαζε σε μπαλόνι. Όταν έκανα ζουμ, είναι χρωματιστά σημεία, ωστόσο δεν μπόρεσα να ταυτοποιήσω με επιτυχία το αντικείμενο »

Οι φωτογραφίες από το περιστατικό έχουν αρχίσει και διαδίδονται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ μέχρι στιγμής η στρατοχωροφυλακή δεν έχει ετοιμάσει κάποια επίσημη έκθεση για το συμβάν. Αρκετούς πολίτες υποστηρίζουν πως ενδεχομένως το ιπτάμενο αντικείμενο να ήταν ένα μη επανδρωμένο σκάφος ή κάποιο μπαλόνι και όχι εξωγήινος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:49