search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Μικρό αγόρι λύνει τον κύβο του Ρούμπικ με τα… πόδια του! (Video)

29.09.2016 15:19
Μικρό αγόρι λύνει τον κύβο του Ρούμπικ με τα… πόδια του! (Video) - Media

 

Με τα πόδια του έλυσε τον κύβο του Ρούμπικ ένα μικρό αγόρι, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Λουκ τράβηξε το βίντεο θέλοντας να δείξει τον θαυμασμό του για τον youtuber AGHQ – Adventure Gaming HQ, αλλά και για να τραβήξει την προσοχή του.

Ο Λουκ είχε γράψει ένα σχόλιο σε βίντεο που ανήρτησε η ιστοσελίδα, στο οποίο ανέφερε: «Αν ο AGHQ μου απαντήσει θα λύσω έναν 3×3 κύβο του Ρούμπικ με τα δάχτυλα των ποδιών μου και θα το αναρτήσω αύριο! Παρεπιπτόντως, είμαι μεγάλος θαυμαστής σας!». Και ο AGHQ του απάντησε: «Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον…», στο οποίο ο Λουκ έσπευσε να ανταπαντήσει: «Ω Θεέ μου, πραγματικά μου απαντήσατε. Θα το ανεβάσω αύριο. Είσαι οι αγαπημένος μου Youtuber!».

Στην περιγραφή του βίντεο, ο Λουκ γράφει: «Στο πρώτο μου βίντεο, θα λύσω έναν κύβο του Ρούμπικ με τα πόδια μου για τον αγαπημένο μου youtuber AGHQ. Αν ο AGHQ το βλέπει αυτό, είσαι ο καλύτερος! Σας ευχαριστώ όλους που το παρακολουθήσατε!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18