search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Μυστήριο με την προσωπική ζωή του Πούτιν – Η 33χρονη πρώην γυμνάστρια, το μονόπετρο και τα δυο μικρά αγόρια (Photos)

29.09.2016 18:21
Μυστήριο με την προσωπική ζωή του Πούτιν - Η 33χρονη πρώην γυμνάστρια, το μονόπετρο και τα δυο μικρά αγόρια (Photos) - Media

 

Σάλο για τη σχέση της με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν πυροδότησε η εμφάνιση της  Αλίνα Καμπάγιεβα με δύο μικρά αγόρια. Η 33χρονη πρώην γυμνάστρια, η οποία φημολογείται ότι έχει σχέση με τον Ρώσο Πρόεδρο από το 2008, συνόδευσε δύο μικρά αγόρια σε επίδειξη πατινάζ στο Μεγκασπορτ Αρένα της Μόσχας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Moskovsky Komsomolets, η 33χρονη διασκέδαζε με τα παιδιά και μάλιστα τα έβγαλε και φωτογραφία δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή της Ρωσίας στο πατινάζ, Γιεβγένι Πλιουτσένκο και τον γυμναστή – «θρύλο», Αλεξέι Νεμόφ.

 «Καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα σας; Να είστε περήφανη», φέρεται να είπε στα παιδιά η Καμπάγιεβα.

Όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα ότι η Καμπάγιεβα προσπαθούσε να κρύψει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:58