search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Ανατροπή με διπλό χτύπημα Αθανασιάδη, 2-1 ο ΠΑΟΚ τη Σλόβαν Λίμπερετς

29.09.2016 19:12
Ανατροπή με διπλό χτύπημα Αθανασιάδη, 2-1 ο ΠΑΟΚ τη Σλόβαν Λίμπερετς - Media

 

Ήταν ένα ματς που ο ΠΑΟΚ το ήθελε. Κι ένας, που το ήθελε περισσότερο απ’ όλους, ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο σκόρερ των δύο γκολ, που χάρισαν στο «Δικέφαλο», αυτός που τόσα άκουσε από εκείνο το βράδυ στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στη χαμένη μάχη με τον Άγιαξ μέχρι και σήμερα το βράδυ.

Ο Αθανασιάδης αναγεννήθηκε στο στάδιο «U Nisy» του Λίμπερετς. Ήταν η δική του βραδιά, Σκόραρε δύο γκολ και υπέγραψε τη νίκη που βάζει τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρόκρισης στους «32»του Europa League.

Αυτός είναι ο Κλάους! Ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ. Εφτασε, αισίως, τα 20 γκολ. Και με τον πανηγυρισμό του, σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα δίπλα στους 1.000 ΠΑΟΚτσήδες, ξέσπασε.

Ο «Δικέφαλος» πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην Τσεχία, σ’ ένα ματς που ήταν μέτριος έως κακός σε πολλά χρονικά σημεία, αλλά είχε την στόφα και σαφώς τη φανέλα, απέναντι στην Σλόβαν, για να πάρει τη νίκη και να είναι από τώρα το φαβορί για την 1η ή την 2η θέση του ομίλου.

Ο Τζαβέλλας στην πρώτη διεκδίκηση της μπάλας έμεινε πεσμένος στο έδαφος, άργησε να σηκωθεί, οι συμπαίκτες του δεν έβγαλαν την μπάλα εκτός γηπέδου, στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κενό, κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν οι Τσέχοι, με τον Κομλιτσένκο να πλασάρει ανενόχλητος τον Γλύκο και να ανοίγει το σκορ για την Σλόβαν μόλις στα 41 δευτερόλεπτα από την σέντρα του αγώνα!

Η Σλόβαν άγγιξε το 2-0 με την κεφαλιά του Χόβορκα, ο Γλύκος του είπε «όχι», και το έξυπνο δυνατό βολέ του Ελληνα γκολκίπερ, σε συνδυασμό με το πείσμα του Γκάρι Ροντρίγκες, έφερε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει πέναλτι στο 9ο λεπτό, με τον Ούγγρο Μπόγκναρ να βλέπει το χέρι του Σικόρα. Ο Αθανασιάδης, με το 19ο ευρωπαϊκό γκολ του, ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα στο 10’ και το ματς άρχισε και πάλι από την αρχή…

Και στο 83ο λεπτό «μίλησε» ο Κλάους! Με φοβερό άλμα, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας τους ΠΑΟΚτσήδες στα ουράνια.

Στο 89’ ο Μπάρος έχασε φοβερή ευκαιρία, αλλά στο 92’ ο Ροντρίγκες μόνος με την ανυπεράσπιστη εστία σούταρε άουτ!

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοφ (73’ Τιάμ), Κάμπος (59’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (87’ Κρέσπο).

Πηγή: Gazzetta 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43