search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:53
MENU CLOSE

Έχασε το ματς και την ευκαιρία να «κλειδώσει» νωρίς την πρόκριση – Διπλό ο ΑΠΟΕΛ, 1-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

29.09.2016 21:07
Έχασε το ματς και την ευκαιρία να «κλειδώσει» νωρίς την πρόκριση - Διπλό ο ΑΠΟΕΛ, 1-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη - Media

 

Ο Ολυμπιακός έχασε τα γκολ (3 δοκάρια), ο Λεάλι έχασε την έξοδο (δώρο σε Σωτηρίου και 0-1 ο ΑΠΟΕΛ), ο Μπέντο έχασε την ψυχραιμία του και η ευκαιρία για να «κλειδώσει» νωρίς η πρόκριση στο Europa χάθηκε. Απίστευτο αλαλούμ με Μάριν που δεν έβγαινε αλλαγή!  

Γι’ ακόμα ένα ματς ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς. Σε κανένα φετινό του ματς δεν μπόρεσε να μπει δυνατά. Ακόμα και κόντρα στην Βέροια η ομάδα του Πάουλο Μπέντο αρχίζει να φορτσάρει μετά το 20′. Η νωχελικότητα του Ολυμπιακού έδωσε θάρρος στον ούτως ή άλλως θρασύ ΑΠΟΕΛ και οι Κύπριοι έβαλαν από νωρίς δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Στο 10′ οι Κύπριοι αποδιοργάνωσαν πολύ εύκολα την άμυνα του Ολυμπιακού και με τρεις πάσες άνοιξαν το σκορ. Σε αυτό βοήθησε όλη η (τραγική) αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» και η κακή έξοδος του Λεάλι. Ο Μιχαϊλοφ έβγαλε ανενόχλητος την σέντρα και ο Σωτηρίου άνοιξε το σκορ.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά το γκολ κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο. Αφού ακυρώθηκε (σωστά) το γκολ του Ιντέγε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι μετά από απευθείας κόρνερ του Φορτούνη ενώ ο Ελληνας μέσος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του κόντραρε στα σώματα (28′). Ο Μάριν (ο πιο ορεξάτος μαζί με τον Ιντέγε) προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός αφού γλίτωσε το δεύτερο γκολ (ξανά από τον Σωτηρίου) στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πίεσε πολύ την εστία του Βάτερμαν αλλά ήταν άτυχος, άστοχος και με κακές επιλογές.

Στο 48′ ο Σεμπά με σέντρα είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι! Στο 66′ η κεφαλιά του Ιντέγε σταμάτησε πάνω στην γραμμή από τον Βάντερ και στη συνέχεια βρήκε στο δοκάρι. Στο 80′ ο Ελιουνούσι βγήκε απέναντι από τον Βάτερμαν αλλά η προβολή του αποκρούστηκε. Στο 85′ η κεφαλιά του Καρντόζο πέρασε άουτ.

Πολλές φάσεις χωρίς όμως να καταλήξει κάποια στα δίχτυα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν, έχασε με το ίδιο σκορ (μετά την ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ) και δημιουργεί μεγαλύτερη εσωστρέφεια ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (78′ Μάρτινς), Φορτούνης (64′ Ελιουνούσι), Σεμπά, Μάριν (78′ Καρντόσο), Ιντέγε

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Λάγκο, Καρλάο, Μπερτόλιο (65′ Αρτυματάς), Βινίσιους, Σωτηρίου, Μιλάνοφ, Μοραϊς, Μερκής, Γιαννιώτας, Βάντερ (68′ Εφρέμ).

Πηγή: Gazzetta 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:52