search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:55
MENU CLOSE

Το ΥΠΕΞ για τη διαδήλωση έξω από την πρεσβεία στη Λευκωσία

29.09.2016 21:18
Το ΥΠΕΞ για τη διαδήλωση έξω από την πρεσβεία στη Λευκωσία - Media

 

«Εύλογα ερωτήματα» δημιουργεί η διαδήλωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία για την παράσταση της “Αντιγόνης” του Σοφοκλή στο αρχαίο θέατρο της Σαλαμίνας, με τη σύμπραξη του Εθνικού Θεάτρου Ελλάδας, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας και το Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, σχολίασαν αργά το βράδυ της Πέμπτης κύκλοι του ΥΠΕΞ.

«Την ώρα που η Ελλάδα αγωνίζεται για κατάργηση των εγγυήσεων και απομάκρυνση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο, ορισμένοι, διαδηλώνοντας κατά της Ελλάδας, υπονομεύουν το κοινό μέτωπο Ελλάδας-Κύπρου και δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για τα κίνητρά τους, αφού δείχνουν να αδυνατούν να διαχωρίσουν ποιος είναι πραγματικός φίλος και στήριγμα του Κυπριακού λαού και ποιος όχι», σχολίασαν κύκλοι του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή την  διαδήλωση έξω από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:54