search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:13
MENU CLOSE

Θέση κατά Τραμπ παίρνει η USA Today – Μην ψηφίσετε τον “επικίνδυνο δημαγωγό”

30.09.2016 04:53
ΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα εισαγάγει τη Δευτέρα άρθρο για την παραπομπή του Τραμπ - Media

 

 

Περιγράφοντας τον Ντόναλντ Τραμπ ως “επικίνδυνο δημαγωγό”, η εφημερίδα USA Today παρότρυνε χθες τους αναγνώστες της να μη ψηφίσουν τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία, πρόσθεσε όμως ότι ούτε υποστηρίζει τη δημοκρατική αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον.

Η ευρείας κυκλοφορίας αμερικανική εφημερίδα είπε σε άρθρο της ότι ποτέ στην 34χρονη ιστορία της δεν είχε λάβει θέση σε προεδρικές εκλογές, αλλά τώρα θα κάνει μια εξαίρεση, γιατί ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας ακινήτων είναι ακατάλληλος για την προεδρία.

Δίνοντας οκτώ λόγους για την απόφασή της, η εφημερίδα έγραφε, μεταξύ άλλων, “Δεν είναι σε θέση να γίνει ηγέτης”, “Εμπορεύεται την προκατάληψη”, και “Είναι ψεύτης κατ’ εξακολούθηση”.

“Οι διακηρύξεις του Τραμπ για την εξωτερική πολιτική καλύπτουν συνήθως ένα ευρύ φάσμα, από ανίδεες έως ασυνάρτητες”, ανέφερε το άρθρο.

Η USA Today, που εκδίδεται από την εταιρεία Gannett, δήλωσε ότι τα μέλη της συντακτική της ομάδα διαφωνούσαν ως προς την Κλίντον, και ότι οι αμφιβολίες που υπήρχαν για την πρώην υπουργό Εξωτερικών εστιάζονταν στην “αίσθηση ότι δικαιούται ειδικής μεταχείρησης, την έλλειψη ειλικρίνειάς της, και την υπερβολική αμέλειά της στον χειρισμό διαβαθμισμένων πληροφοριών”.

Παροτρύνοντας τους ψηφοφόρους να μείνουν πιστοί στις πεποιθήσεις τους, η USA Today είπε, “Οτιδήποτε και αν κάνετε, ωστόσο, αντισταθείτε στις σειρήνες ενός επικίνδυνου δημαγωγού. Ασφαλώς ψηφίστε, απλώς όχι για τον Ντόναλντ Τραμπ”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03