search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:06
MENU CLOSE

Ρόδος: 39χρονος Φινλανδός ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε λάκκο από ασβέστη

30.09.2016 09:27
Ρόδος: 39χρονος Φινλανδός ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε λάκκο από ασβέστη - Media

 

Ένας 39χρονος τουρίστας από τη Φινλανδία έχασε τη ζωή του στο Καρακόνερο της Ρόδου μετά από πτώση σε λάκκο από ασβέστη. Ο 39χρονος αναγνωρίστηκε από ξεναγό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λάκκος είχε βάθος έξι μέτρων και ο ασβέστης κάλυπτε μόλις 30 εκατοστά. Ο θάνατος μάλλον προήλθε ως αποτέλεσμα της πτώσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η περίφραξη στο χώρο ήταν υποτυπώδης.

Ο άτυχος Φιλανδός ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στην πατρίδα του την περασμένη Τετάρτη, αλλά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω μέθης.

Το πτώμα βρέθηκε σήμερα το πρωί, μέσα σε λάκκο από ασβέστη, σε μάντρα οικοδομικών υλικών. Το πτώμα το εντόπισαν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που πήγαν νωρίς το πρωί για να εργαστούν και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03