search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Μήνυση κατά Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε ο Μάριος Σαλμάς

30.09.2016 10:13
Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού: «Ο κ. Σαλμάς κατέρριψε κάθε παραθεωρία για σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες» - Media

 

Μήνυση υπέβαλε τελικά, όπως εξάλλου είχε προαναγγείλει ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε καταγγείλει χθες στη Βουλή τον κ. Σαλμά ότι σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας επί κυβέρνησης ΝΔ ορίστηκε υψηλή αμοιβή για ορθοπεδική εξέταση με μηχάνημα που στην Ελλάδα διαθέτει μόνο ο κ. Σαλμάς. 

Μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε ο κ.Σαλμάς δήλωσε:        
«Τον κάλεσα χθες να αποδείξει αυτά που είπε όπως για παράδειγμα ότι αντιπροσωπεύω την συσκευή διαγνωστικής αρθροσκόπησης με συνεργάτες μου. Δεν το έπραξε γιατί απλά δεν ισχύει. Αυτό που εξακολουθεί να ισχύει είναι αυτό που είπα χθες.

Ο κ. Πολάκης θα έρθει στην αίθουσα του δικαστηρίου και θα ακούσει τις ημέρες φυλάκισης που θα του επιδικάσουν οι δικαστές.
Περιμένω ακόμα την απάντηση αν ο κ. Ξανθός και ο κ. Πολάκης έχουν πάει σε συνέδρια με έξοδα Φαρμακευτικών ή άλλων Επιχειρήσεων στο χώρο της Υγείας. Επίσης περιμένω απάντηση γιατί για όλο το 2015 δεν μείωσαν τις τιμές των φαρμάκων όπως υποχρεούνταν από το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

Πόσα εκατομμύρια ζημιώθηκε ο ΕΟΠΠΥ από αυτή την αμέλεια και πόσο επιβαρύνθηκαν οι ασφαλισμένοι πληρώνοντας ακριβότερα τα φάρμακα από όσο έπρεπε. Αν δεν το απαντήσουν εντός 10 ημερών θα καταθέσω μήνυση εναντίον τους για ζημία του δημοσίου συμφέροντος, δεδομένου ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει Υπουργός στην Φαρμακοβιομηχανία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33