search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Μετανιωμένος για τον τεμαχισμό της Άννυ δηλώνει τώρα ο πατέρας της

30.09.2016 10:44
Πατέρας Άννυ: Θα λιποθυμήσω αν σας περιγράψω τι έγινε μετά τον θάνατο της - Media

 

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο πατέρας της 4χρονης Άννυ,  Στάνισλαβ Μπακαρτζιέφ ή Σάββας και επιμένει ότι δεν ξέρει πώς συνέβησαν αυτά τα πράγματα αφού «ήταν όλα μια χαρά».

Μιλώντας στο protothema.gr δηλώνει: «Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ, εύχομαι να μην είχε γίνει από όλα αυτά τίποτα, δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως έγινε όλο αυτό. Από τη μια στιγμή στην άλλη, ήταν όλα μια χαρά και από την άλλη έγινε ότι έγινε».

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του 28χρονου για την αντίδρασή του όταν είδε την μικρή Άννυ αναίσθητη, καθώς παραδέχεται ότι η πρώτη του αντίδραση, αντί να ειδοποιήσει τις αρχές, ήταν να κάνει χρήση ναρκωτικών, μια στάση που δημιουργεί επιπλέον ερωτήματα για το τι ήταν αυτό που προηγήθηκε του φρικαλέου τεμαχισμού της Άννυ για τον οποίο ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης δηλώνει βέβαιος ότι έγινε ενώ το 4χρονο παιδί ήταν ζωντανό.

«Όταν ξύπνησα την ημέρα εκείνη και είδα το παιδί μου να μην επικοινωνεί πανικοβλήθηκα, τρελάθηκα και έκανα χρήση. Από κει και πέρα σοκαρίστηκα, το παιδί μου ήταν νεκρό, το σωματάκι της ήταν πέτρα το στόμα της ήταν μπλε και κατάλαβα ότι το κοριτσάκι δεν ζούσε πια. Ο Νικολάϊ ήταν μαζί μου και έκανε και αυτός χρήση εκείνη την ημέρα από το σοκ που πάθαμε» συνεχίζει στο protothema.gr.

Ζητά επίσης από όλους να… καταλάβουν ότι το παιδί το βρήκε νεκρό και δεν το σκότωσε λέγοντας πως «δεν μπορώ να το εξηγήσω» στο γιατί έκανε ό,τι έκανε στη μικρή Άννυ.

Αρνείται τέλος ότι στην υπόθεση υπάρχει κάποια υποψία εμπλοκής κυκλώματος εμπορίας ανθρώπινων οργάνων. «Δεν υπάρχει καμία σχέση με εμπόρους οργάνων» κλείνει τη συνομιλία ο Μπακαρτζιέφ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15