search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Αυτή είναι η πρώτη bisexual ηρωίδα της DC

30.09.2016 17:51
Αυτή είναι η πρώτη bisexual ηρωίδα της DC - Media

 

Έχουν αναφερθεί πολλά κατά καιρούς για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των σούπερ ηρώων. Η DC έρχεται λοιπόν να ανακοινώσει αυτό που υποψιάζονταν όλοι οι φίλοι των κόμικς, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει. Και ναι, στη Wonder Woman αρέσουν και οι γυναίκες. Ο σεναριογράφος του κόμικ, Greg Rucka, επιβεβαίωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις της ηρωίδας σε συνέντευξη του στο Comicosity. Αν και βέβαια, σε ένα νησί που είναι γεμάτο γυναίκες, δεν θα έπρεπε να μας κάνει και τρομερή εντύπωση αυτή η πληροφορία.

Έτσι ακριβώς και ο Rucka, υποστήριξε πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά η λογική επεξήγηση.

«Υποτίθεται ότι ο τόπος καταγωγής της (σ.σ.: η Θεμίσκυρα) είναι ένας παράδεισος όπου μπορείς να ζήσεις ευτυχισμένος. Υποτίθεται ότι μέρος της ευτυχίας αυτής, είναι να βρεις και έναν σύντροφο που θα σου προσφέρει γαλήνη και μία ρομαντική και σεξουαλική σχέση. Και σε αυτό το μέρος έχει μόνο γυναίκες. Αλλά οι Αμαζόνες δεν κοιτούν η μία την άλλη λέγοντας «είσαι γκέι». Για εκείνες αυτός ο όρος δεν υπάρχει καν» δήλωσε ο Rucka.

Σύμφωνα με το Digital Spy, αυτή η επεξήγηση βάζει και τα πράγματα στη θέση τους με τον αγαπημένο της ηρωίδας, τον Steve Trevor. Το στόρι που την θέλει να τον ακολουθεί για να μείνει για πάντα μαζί του, κάνει τον χαρακτήρα της να φαίνεται αδύναμος. Πιστοποιώντας λοιπόν ότι τα γούστα της Wonder Woman δεν περιορίζονται μόνο στους άντρες, δίνει μεγαλύτερο κύρος και ανεξαρτησία στον χαρακτήρα και τον ηρωισμό της

Πάντως ο κόσμος το πήρε με καλό μάτι.

Ο Rucka από την πλευρά του σαν σεναριογράφος, δήλωσε έκπληκτος που οι προτιμήσεις της Wonder Woman προκαλούσαν ακόμα απορία στον κόσμο.

«Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνω. Δεν έχει σημασία αν πω «ναι είναι bisexual» ή «όχι δεν είναι». Έχει σημασία να το σκεφτείς διαφορετικά. Μπορείς να το βρεις; Είναι εκεί στις σελίδες; Συμβαίνει στην ιστορία; Οπότε ορίστε η απάντηση»

 

Πηγή: askmen

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48