search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:57
MENU CLOSE

«Καλά στην υγεία του» ο ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ

30.09.2016 18:51
«Καλά στην υγεία του» ο ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ - Media
 
O ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ «είναι καλά» και απολαμβάνει την ζωή, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα ότι οι συνεργάτες του 90χρονου εκδότη εκφράζουν φόβους για την ζωή του.
 
Η εκπρόσωπος Τύπου σημείωσε ότι ο Χέφνερ υποφέρει από πόνους στη μέση τα τελευταία χρόνια «που τον δυσκολεύουν λίγο στο να κυκλοφορεί, αλλά στα 90 του χρόνια απολαμβάνει την ζωή και απασχολείται σε μεγάλο βαθμό σε καθημερινές δραστηριότητες σχετικά με την έκδοση του περιοδικού».
 
Η ανακοίνωση της εκπροσώπου του εκδόθηκε έπειτα από ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα New York Post όπου ο συντάκτης επικαλείται ανώνυμες πηγές που υποστηρίζουν ότι ο Χέφνερ έχει χάσει πολύ βάρος και ζυγίζει πλέον γύρω στα 40 κιλά.
 
Εδώ και αρκετούς μήνες ο 90χρονος δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση. Η τρίτη του γυναίκα Κρίσταλ, ηλικίας 30 ετών, μια πρώην Playmate την οποία παντρεύτηκε ο Χέφνερ το 2012, ανήρτησε αυτήν την εβδομάδα στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η ίδια σε ταξίδι στο Παρίσι, δεν αναφέρεται ωστόσο καθόλου στον σύζυγό της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56