search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:33
MENU CLOSE

Κανέλλη: Άλλο να εκχωρείς 16 συχνότητες κι άλλο να κάνεις αρπαχτή με 4 από αυτές

01.10.2016 11:52
Κανέλλη: Άλλο να εκχωρείς 16 συχνότητες κι άλλο να κάνεις αρπαχτή με 4 από αυτές - Media

 

Για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Σε συνέντευξή της στα «Νέα», η βουλευτής του ΚΚΕ παραθέτει τη δική της οπτική και μια «λιγότερο καζινόβια λύση» σε ό,τι αφορά στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και απαντά στο γιατί η σημερινή κυβέρνηση φοβάται τόσο πού τα μέσα ενημέρωσης.  

«Ο Κρέτσος είπε να κάνει τον Παππά μιας ανώτερης μορφής παπατζή της πλατειάς της επικοινωνιακής ομόνοιας. Το δημόσιο αγαθό (;) βγήκε λοιπόν σε πλειστηριασμό με όρους κλειστής λέσχης, ενδεχομένως κάπου στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ. Ξέρετε, εκεί που ανθούν πολλές οφσόρ αμερικανικές, εκτός Παναμά, Λουξεμβούργου και άλλα τέτοια ευρωπαϊκά επαρχιώτικα» σημειώνει.

«Το καθεστώς των νομίμως προσωρινών αδειών δεν μπορούσε να συνεχιστεί επ’ άπειρον, ούτε επί της ουσίας ούτε ως μνημονιακή υποχρέωση. Το φάσμα συχνοτήτων που μας αναλογεί ως ευρωπαϊκής ολιγαρχικής αυτοκρατορίας είναι 16. Άλλο να τις εκχωρείς κι άλλο να κάνεις αρπαχτή πάνω σε τέσσερις εξ αυτών», επισημαίνει.

Απαντώντας στο ερώτημα αν «μπορεί ένα κανάλι να ρίξει μια κυβέρνηση», η Λιάνα Κανέλλη αναφέρει: «Μόνο σε συνθήκες κατακλυσμού του Νώε και με την προϋπόθεση ότι στην κιβωτό των συμφερόντων δεν έχουν μπει όλα τα ζώα».

«Χρόνια τώρα ΚΚΕσωτερικατζήδες και μετέπειτα συνιστωσαδες και εντέλει κυβερνώντες συριζαίοι, είτε ως γνήσιοι του είδους τους είτε ως τέως πασόκοι, επανδρώσαν μια χαρά κανάλια ραδιόφωνα που τώρα φοβούνται. Αλλωστε είναι παλιό το έργο και διεθνές. Οι οπορτουνιστές όταν ο βασιλιάς είναι γυμνός, ανοίγουν συζήτηση για θέματα μόδας. Και ο φόβος και ο εκφοβισμός μόδα είναι ώσπου να γίνει σοσιαλδημοκρατικός πόλεμος», τονίζει ερωτώμενη «γιατί ειδικά αυτή η κυβέρνηση φοβάται τόσο πολύ τα ΜΜΕ».

Μεταξύ άλλων, ξ Λιάνα Κανέλλη μιλά και για το μέλλον της σημερινής κυβέρνησης στη διακυβέρνηση της χώρας, επισημαίνει: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «έχει το μέλλον που θα της επιτρέψει να έχει μετά την ημερομηνία λήξης των άλλοθι κι όταν πια η διαστρεβλωτική κολοτούμπα γίνει από συνήθεια η δεύτερη πολιτική της φύση. Οψόμεθα εις Φιλίππους…».

Πηγή: Τα Νέα

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:33