search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:36
MENU CLOSE

Ένα βήμα πριν την έξωση ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του (Video)

01.10.2016 14:06
Ένα βήμα πριν την έξωση ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του (Video) - Media

 

Για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τα πέντε νοίκια που χρωστά στην σπιτονοικοκυρά του και τον κίνδυνο της έξωσης μίλησε ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Χρωστάμε βεβαίως κάποια νοίκια γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Προσπαθήσαμε να πάρουμε λίγο χρόνο, ώστε να εξασφαλίσουμε κάποια χρήματα, αλλά δεν παίρνει κουβέντα. Μειώθηκε η σύνταξη και της είπαμε να κάνει λίγο υπομονή. Εντάξει, είναι λεφτά δικά της, ως τώρα τα έπαιρνε κανονικά στην ώρα της. Σε περίπτωση που μας κάνει έξωση, θα πάω να γίνω σοφέρ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την κατάσταση».

Η σύζυγός του πρόσθεσε με τη σειρά της: «Μέχρι πέρυσι ήμασταν εντάξει στις υποχρεώσεις του ενοικίου. Φέτος δεν τα καταφέραμε. Μείναμε πίσω, έχουν πάει πέντε νοίκια. Απόλυτα δικαιολογημένα η κυρία αυτή μας έστειλε εξώδικο. Όπως φαίνεται συνεχίζει την κατάσταση, θέλει να πάει στα δικαστήρια».

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:35