search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:17
MENU CLOSE

Τι είπε η 16χρονη στους αστυνομικούς για τους λόγους της εξαφάνισή της

01.10.2016 17:24
Συνελήφθη και τρίτος δραπέτης του Μεταγωγών - Media

 

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 16χρονης Άννας Τερζίδου από τη Θεσσαλονίκη.

 Όπως είπε η Άννα στην αστυνομία, η ίδια έφυγε αυτοβούλως από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Σεπτεμβρίου,  όπου ζει με τον πατέρα της γιατί ήταν ιδιαίτερα αυταρχικός και αισθανόταν ότι την καταπίεζε. 

 Η 16χρονη πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να μείνει ούτε με τη μητέρα της στην Αθήνα, η οποία είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. 

Αντίθετα κατά το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της φιλοξενούνταν στο σπίτι μιας ξαδέλφης της στην πρωτεύουσα, όπου και επιθυμεί να παραμείνει .

Πλέον την τύχη της 16χρονης θα την καθορίσει η ετυμηγορία του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος καλείται να λάβει υπόψιν και την επιθυμία της νεαρής κοπέλας.

Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η προσωρινή της φιλοξενία από την 35χρονη ξαδέλφη της, τότε η Άννα αναμένεται να μείνει προσωρινά σε κάποιο ίδρυμα ή ξενώνα ανηλίκων, αφού έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές ότι δεν θέλει να μείνει με κανέναν από τους γονείς της, αλλά ούτε και με τον μεγαλύτερο αδελφό της , ο οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, βρίσκεται για διακοπές, στην Ελλάδα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15